Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.159 [del]
  • Stadion: Pandemonium
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 5201
Black Hawk United KS Azorki
IV liga Tactiek ostatnia
39% Balbezit 61%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 42.3
matig Schieten zwak
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Gehrig onderschept slim de pass. Gehrig probeert naar een medespeler te passen. Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gehrig de bal onder controle te krijgen. Chakalov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Russo probeert de bal aan de voet te houden. Gehrig is nu in balbezit. Vîlcu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Vîlcu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vîlcu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Mihail geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulajski met de inworp. Carabaş rent richting de bal. Carabaş geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu passt de bal zonder na te denken. Bulajski speelt de bal door. Bruins Slot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruins Slot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Carabaş passt de bal in één keer door. Tanta rent richting de bal. Tanta met een sublieme pass. Bruins Slot rent richting de bal. Bruins Slot draait met de bal, schiet en ... Hallbjörnsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Mihail passt de bal in één keer door. Bithikotsis rent richting de bal. Bruins Slot maakt een afschuwelijke overtreding. Bruins Slot is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Russo heeft problemen om de bal te vangen. Gehrig rent richting de bal. D’Amico onderschept slim de pass. D’Amico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - KS Azorki 0:1

39e minuut.
Sawala passt de bal met de wreef. Carabaş met een sublieme pass. Fijał rent richting de bal. D’Amico bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Amico schiet op doel. Chakalov bokst de bal weg.

42e minuut.
Bulajski passt de bal zonder na te denken. Carabaş rent richting de bal. D’Amico begaat een overtreding. Carabaş moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Carabaş kan niet meer verder spelen. Becali komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Hawk United 46%, KS Azorki 54%.
Black Hawk United - KS Azorki 0:1

71e minuut.
Khắc Dũng rent richting de bal. Khắc Dũng geeft de bal voor. Brągiel kopt de bal weg. Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Chakalov trapt de bal weg. Becali kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gehrig de bal onder controle te krijgen. Bithikotsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bithikotsis schiet op doel. Chakalov bokst de bal weg. Bithikotsis rent richting de bal. Bithikotsis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - KS Azorki 0:2

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neaga komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Brągiel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. D’Amico met een sublieme pass. Wilkosz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Becali is nu in balbezit. Becali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Neaga passt de bal zonder na te denken. Khắc Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Dũng met een sublieme pass. Tanta rent richting de bal. Tanta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Hawk United 49%, KS Azorki 51%.
Black Hawk United - KS Azorki 0:2