Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kołypie Poznań KS Azorki
K 5221 W Tactiek czwórka
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 44.3
slecht Schieten redelijk
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Ennemuist geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kujawka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walem geeft een hoge lob. Auriemma springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Sawala geeft de bal voor. Brudzisz rent richting de bal. Mejerník maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mejerník moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mejerník schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Koç kan de bal niet met de borst controleren. Wilkosz begaat een overtreding. Koç raakt geblesseerd tijdens het duel. Koç zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Walem is nu in balbezit. Walem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kołypie Poznań - KS Azorki 1:0

43e minuut.
D’Amico verovert de bal door een tackle van achteren. D’Amico speelt de bal door. Brągiel rent richting de bal. Vîlcu is nu in balbezit. Vîlcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kołypie Poznań 66%, KS Azorki 34%.
Kołypie Poznań - KS Azorki 1:0

46e minuut.
Neaga komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Sawala verovert de bal door een tackle van achteren. Sawala met een sublieme pass. Kujawka met een sublieme pass. Walem is nu in balbezit. Walem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Brudzisz geeft een hoge lob. Baaks bereikt de bal nog maar net als eerste. Auriemma verovert de bal door een tackle van achteren. Auriemma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Koç rent richting de bal. Koç passt de bal zonder na te denken. Auriemma bereikt de bal nog maar net als eerste. Auriemma haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kołypie Poznań - KS Azorki 2:0

67e minuut.
Neaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koç verovert de bal door een tackle van achteren. Koç geeft een hoge lob. Klungelig pakt Walem de bal. Walem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kołypie Poznań - KS Azorki 3:0

73e minuut.
Występski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kujawka rent richting de bal. Kujawka geeft een lange en hoge pass. Walem is nu in balbezit. Walem geeft een hoge lob. Hallbjörnsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baaks probeert naar een medespeler te passen. Koç bereikt de bal nog maar net als eerste. Koç schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Auriemma rent richting de bal. Baaks rent richting de bal. Koç verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Koç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koç draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kołypie Poznań 41%, KS Azorki 59%.
Kołypie Poznań - KS Azorki 3:0