Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Azorki Kołypie Poznań
ostatnia Tactiek K 5221 W
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 50.8
matig Schieten slecht
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Kujawka rent richting de bal. Kujawka geeft de bal voor. Walem bereikt de bal nog maar net als eerste. Walem haalt uit met een fantastische trap. Hallbjörnsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Azorki - Kołypie Poznań 0:1

21e minuut.
Koç bereikt de bal nog maar net als eerste. Koç passt de bal zonder na te denken. Auriemma is nu in balbezit. Auriemma schiet op doel. Na een snelle pass probeert Baaks de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Brągiel passt de bal zonder na te denken. D’Amico rent richting de bal. De Wulf onderschept slim de pass. Vîlcu is nu in balbezit. Vîlcu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Koç de bal. Koç passt de bal zonder na te denken. Auriemma is nu in balbezit. Auriemma draait met de bal, schiet en ... Hallbjörnsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Azorki - Kołypie Poznań 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Azorki 60%, Kołypie Poznań 40%.
KS Azorki - Kołypie Poznań 0:2

46e minuut.
Bithikotsis komt het veld opgelopen. Paganini komt het veld opgelopen.

62e minuut.
D’Amico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Walem rent richting de bal. Walem met een sublieme pass. Auriemma rent richting de bal. Auriemma schiet op doel. Hallbjörnsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
D’Amico passt de bal met de wreef. Paganini rent richting de bal. Brudzisz begaat een overtreding. Brudzisz krijgt een gele kaart. Paganini raakt geblesseerd tijdens het duel. D’Amico komt bij de bal en schiet. Trybovich bokst de bal weg. Negomireanu rent richting de bal. Negomireanu haalt uit met een fantastische trap. Trybovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ennemuist geeft de bal voor. Brudzisz kopt de bal weg. Koç is nu in balbezit. Koç passt de bal in één keer door. Daar is Auriemma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Brudzisz probeert naar een medespeler te passen. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Auriemma rent richting de bal. Auriemma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Trybovich met een harde bal richting middenveld. Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baaks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Auriemma onderschept slim de pass. Auriemma haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ennemuist heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Azorki - Kołypie Poznań 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Azorki 50%, Kołypie Poznań 50%.
KS Azorki - Kołypie Poznań 0:3