Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moββyn Hieny II
pierwsza Tactiek Belzebubik 532
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
30.1 gemiddelde waardering 54.1
poor Schieten formidable
poor Passen good
average Verdedigen excellent


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Caro de bal onder controle te krijgen. Wilczycki is nu in balbezit. Pizarro begaat een overtreding. Pizarro krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Hausser rent richting de bal. Hausser geeft een hoge lob. Secară probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lupi is nu in balbezit. Lupi schiet op doel. Czerep verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Inworp. Andralas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smolen rent richting de bal. Nazwan Ibrahim onderschept slim de pass. Nazwan Ibrahim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Payer rent richting de bal. Hausser onderschept slim de pass. Hausser probeert naar een medespeler te passen. Lupi rent richting de bal. Lupi draait met de bal, schiet en ... Czerep bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolen begaat een overtreding. Andralas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andralas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lupi rent richting de bal. Lupi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Secară geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hausser met de inworp. Lupi rent richting de bal. Lupi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Chinchorro probeert de bal met de borst te controleren. Nazwan Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinchorro maakt een afschuwelijke overtreding. Chinchorro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moββyn 68%, Hieny II 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moββyn - Hieny II 0:0

52e minuut.
Hausser geeft een hoge lob. Kaperonis is nu in balbezit. Kaperonis passt de bal met de wreef. Nazwan Ibrahim rent richting de bal. Nazwan Ibrahim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Payer passt de bal met de wreef. Daar is Andralas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andralas passt de bal met de wreef. Nazwan Ibrahim is nu in balbezit. Nazwan Ibrahim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Caro geeft de bal voor. Andralas is nu in balbezit. Andralas passt de bal zonder na te denken. Nazwan Ibrahim rent richting de bal. Nazwan Ibrahim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pizarro met een sublieme pass. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser geeft een hoge lob. Lupi rent richting de bal. Lupi haalt uit met een fantastische trap. Czerep probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Lundvang passt de bal met de wreef. Chinchorro is nu in balbezit. Kaperonis verovert de bal door een tackle van achteren. Kaperonis schiet op doel. Czerep maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moββyn - Hieny II 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moββyn 68%, Hieny II 32%.
Moββyn - Hieny II 0:1