Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 20:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.164 [del]
  • Stadion: THC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21785
LEGIA WARSZAWA Dream Team Świdnik
4-2-1-3 Tactiek 433
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 38.8
very good Schieten adequate
good Passen average
solid Verdedigen average


1e minuut.
Kaplanoğlu passt de bal met de wreef. Dilberis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilberis passt de bal met de wreef. Celúch bereikt de bal nog maar net als eerste. Celúch haalt uit met een fantastische trap. Conzett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Archacki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marzolini de bal. Amariei rent richting de bal. Amariei schiet op doel. Esquivel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Dream Team Świdnik 0:1

5e minuut.
Daar is Dilberis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amariei rent richting de bal. Dilberis begaat een overtreding. Dilberis krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Dilberis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilberis passt de bal in één keer door. Celúch is nu in balbezit. Celúch haalt uit met een fantastische trap. Conzett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LEGIA WARSZAWA - Dream Team Świdnik 1:1

12e minuut.
Marzolini is nu in balbezit. Marzolini geeft een hoge lob. Ziane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziane draait met de bal, schiet en ... Conzett probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Dream Team Świdnik 2:1

15e minuut.
Prusik is nu in balbezit. Dekker onderschept slim de pass. Dekker speelt de bal door. Ziane rent richting de bal. Ziane draait met de bal, schiet en ... Conzett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Zaman is nu in balbezit. Kaplanoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zaman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wasiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Amariei is nu in balbezit. Amariei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LEGIA WARSZAWA - Dream Team Świdnik 2:2

34e minuut.
Amariei heeft problemen om de bal te vangen. Kaplanoğlu is nu in balbezit. Kaplanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Dilberis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilberis schiet op doel. Conzett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Kaplanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplanoğlu passt de bal zonder na te denken. Dilberis is nu in balbezit. Dilberis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Dream Team Świdnik 3:2

39e minuut.
Amariei controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Iturralde González maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Sandu de bal. Celúch bereikt de bal nog maar net als eerste. Celúch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Dream Team Świdnik 4:2

40e minuut.
Dekker is nu in balbezit. Prusik onderschept slim de pass. Gaca probeert naar een medespeler te passen. Celúch is nu in balbezit. Celúch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gaca rent richting de bal. Wasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Celúch is nu in balbezit. Celúch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Archacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Archacki probeert naar een medespeler te passen. Sproston met een sublieme pass. Daar is Celúch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celúch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Conzett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA WARSZAWA 45%, Dream Team Świdnik 55%.
LEGIA WARSZAWA - Dream Team Świdnik 4:2

46e minuut.
Gaca passt de bal zonder na te denken. Kłopot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłopot passt de bal zonder na te denken. Archacki is nu in balbezit. Archacki geeft de bal voor. Esquivel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Sandu kopt de bal weg. Iturralde González probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Inworp. Wasiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dekker rent richting de bal. Dekker geeft een lange en hoge pass. Dilberis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kaplanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dekker de bal. Dekker speelt de bal door. Dilberis rent richting de bal. Dilberis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kłopot met een sublieme pass. Archacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Archacki probeert naar een medespeler te passen. Zaman rent richting de bal. Zaman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Prusik geeft de bal voor. Inworp. Kaplanoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dekker geeft een lange en hoge pass. Celúch springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Żelazko is nu in balbezit. Żelazko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kaplanoğlu met de inworp. Dekker geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dekker onderschept slim de pass. Dekker passt de bal in één keer door. Ziane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Dream Team Świdnik 5:2

73e minuut.
Pachowicz komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kłopot geeft de bal voor. Alz heeft problemen om de bal te vangen. Zaman rent richting de bal. Zaman haalt uit met een fantastische trap. Esquivel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wasiewicz kopt de bal weg. Dekker met een sublieme pass. Daar is Sandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziane draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dilberis is nu in balbezit. Dilberis haalt uit met een fantastische trap. Conzett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Sandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celúch bereikt de bal nog maar net als eerste. Celúch schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sandu de bal onder controle te krijgen. Conzett bokst de bal weg.

82e minuut.
Kłopot speelt de bal door. Klungelig pakt Sproston de bal. Sproston geeft de bal voor. Pachowicz is nu in balbezit. Pachowicz draait met de bal, schiet en ... Esquivel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Dream Team Świdnik 5:3

89e minuut.
Dekker is nu in balbezit. Dekker passt de bal zonder na te denken. Celúch rent richting de bal. Celúch haalt uit met een fantastische trap. Conzett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Dream Team Świdnik 6:3

90e minuut.
Pachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker rent richting de bal. Pachowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pachowicz krijgt een gele kaart. Dekker raakt geblesseerd tijdens het duel. Wasiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Celúch krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA WARSZAWA 45%, Dream Team Świdnik 55%.
LEGIA WARSZAWA - Dream Team Świdnik 6:3