Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Team Świdnik Hieny II
433 Tactiek Belzebubik 532
52% Balbezit 48%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 51.9
average Schieten outstanding
average Passen adequate
average Verdedigen very good


3e minuut.
Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazwan Ibrahim verovert de bal door een tackle van achteren. Nazwan Ibrahim probeert naar een medespeler te passen. Andralas is nu in balbezit. Andralas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sproston bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazwan Ibrahim rent richting de bal. Nazwan Ibrahim geeft een hoge lob. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelazko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Andralas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andralas neemt de penalty, wat een uithaal! Conzett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Świdnik - Hieny II 0:1

18e minuut.
Gaca verovert de bal door een tackle van achteren. Kaperonis met een sublieme pass. Nazwan Ibrahim met een sublieme pass. Daar is Andralas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andralas schiet op doel. Conzett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Calisto is nu in balbezit. Archacki onderschept slim de pass. Archacki speelt de bal door. Pachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hausser met de inworp. Nazwan Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fofana krijgt een gele kaart. Nazwan Ibrahim raakt geblesseerd tijdens het duel. Hausser met een snel genomen vrije trap. Andralas springt en kopt de bal. Conzett maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Świdnik - Hieny II 0:2

30e minuut.
Calisto is nu in balbezit. Calisto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Archacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pachowicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kaperonis speelt de bal door. Daar is Andralas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andralas probeert naar een medespeler te passen. Lupi is nu in balbezit. Lupi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Archacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaperonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaperonis passt de bal in één keer door. Andralas heeft problemen om de bal te vangen. Andralas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Gaca controleert de bal met de borst. Nazwan Ibrahim verovert de bal door een tackle van achteren. Nazwan Ibrahim met een sublieme pass. Lupi rent richting de bal. Lupi schiet op doel. Conzett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kaperonis zal de hoekschop nemen. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas schiet op doel. Żelazko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

38e minuut.
Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser onderschept slim de pass. Hausser geeft een hoge lob. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Świdnik 68%, Hieny II 32%.
Dream Team Świdnik - Hieny II 0:2

51e minuut.
Sandu geeft een hoge lob. Inworp. Hausser met een snelle inworp. Andralas is nu in balbezit. Andralas schiet op doel. Conzett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazwan Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazwan Ibrahim geeft een lange en hoge pass. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas haalt uit met een fantastische trap. Conzett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lupi is nu in balbezit. Lupi draait met de bal, schiet en ... Conzett probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazwan Ibrahim is nu in balbezit. Nazwan Ibrahim probeert naar een medespeler te passen. Andralas rent richting de bal. Andralas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Gaca de bal. Nazwan Ibrahim geeft de bal voor. Gaca probeert de bal aan de voet te houden. Andralas is nu in balbezit. Andralas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Świdnik 68%, Hieny II 32%.
Dream Team Świdnik - Hieny II 0:2