Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moββyn FC Krzyze
pierwsza Tactiek 24,03
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 44.3
average Schieten good
weak Passen good
average Verdedigen good


4e minuut.
Czerep trapt de bal weg. Klungelig pakt Lundvang de bal. Calabi met een sublieme pass. Čučak is nu in balbezit. Čučak draait met de bal, schiet en ... Lysáček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Payer probeert naar een medespeler te passen. Smolen rent richting de bal. Smolen passt de bal met de wreef. Čučak bereikt de bal nog maar net als eerste. Čučak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Hajducki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajducki passt de bal met de wreef. Calabi rent richting de bal. Calabi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moββyn - FC Krzyze 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moββyn 45%, FC Krzyze 55%.
Moββyn - FC Krzyze 0:1

73e minuut.
Smolen is nu in balbezit. Smolen probeert naar een medespeler te passen. Zakonieczny is nu in balbezit. Boot onderschept slim de pass. Boot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lundvang passt de bal met de wreef. Beclea heeft problemen om de bal te vangen. Smolen verovert de bal door een tackle van achteren. Smolen geeft een lange en hoge pass. Boot heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moββyn - FC Krzyze 1:1

88e minuut.
Payer passt de bal met de wreef. Lundvang heeft problemen om de bal te vangen. Calabi is nu in balbezit. Calabi schiet op doel. Czerep werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moββyn - FC Krzyze 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moββyn 42%, FC Krzyze 58%.
Moββyn - FC Krzyze 1:2