Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nooks Dream Team Świdnik
442-w Tactiek 433
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 39.2
goed Schieten matig
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


5e minuut.
Plumb passt de bal zonder na te denken. Judele rent richting de bal. Judele passt de bal met de wreef. Więcek rent richting de bal. Więcek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Więcek rent richting de bal. Sandu onderschept slim de pass. Plumb verovert de bal door een tackle van achteren. Judele is nu in balbezit. Judele schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Żelazko is nu in balbezit. Judele onderschept slim de pass. Judele speelt de bal door. Więcek rent richting de bal. Więcek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sproston kan de bal niet met de borst controleren. Inciarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Inciarte geeft een lange en hoge pass. Więcek is nu in balbezit. Więcek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Sproston rent richting de bal. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nooks - Dream Team Świdnik 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nooks 45%, Dream Team Świdnik 55%.
Fc Nooks - Dream Team Świdnik 0:1

47e minuut.
Inciarte met een sublieme pass. Klungelig pakt Plumb de bal. Plumb speelt de bal door. Więcek is nu in balbezit. Więcek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Daar is Sproston, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alui-Gheorghe met een sublieme pass. Kłopot rent richting de bal. Daar is Kłopot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłopot schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nooks - Dream Team Świdnik 0:2

54e minuut.
Fofana is nu in balbezit. Plumb onderschept slim de pass. Plumb met een sublieme pass. Więcek rent richting de bal. Więcek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Plumb met een sublieme pass. Inciarte rent richting de bal. Inciarte speelt de bal door. Więcek is nu in balbezit. Więcek haalt uit met een fantastische trap. Conzett bokst de bal weg.

70e minuut.
Inworp. Pachowicz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Venegas rent richting de bal. Merdivenci onderschept slim de pass. Plumb met een sublieme pass. Judele rent richting de bal. Judele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Alui-Gheorghe speelt de bal door. Klungelig pakt Inciarte de bal. Inciarte speelt de bal door. Więcek rent richting de bal. Więcek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Alui-Gheorghe kopt de bal weg. Więcek is nu in balbezit. Sandu onderschept slim de pass. Judele onderschept slim de pass. Judele draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nooks - Dream Team Świdnik 1:2

90e minuut.
Dawidziuk probeert naar een medespeler te passen. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb met een sublieme pass. Klungelig pakt Judele de bal. Judele schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nooks 33%, Dream Team Świdnik 67%.
Fc Nooks - Dream Team Świdnik 1:2