Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hieny II LEGIA WARSZAWA
Belzebubik 532 Tactiek 4-2-1-3
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 25.6
uitstekend Schieten slecht
goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen zwak


8e minuut.
Pena is nu in balbezit. Pena probeert naar een medespeler te passen. Lupi is nu in balbezit. Lupi schiet op doel. Esquivel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - LEGIA WARSZAWA 1:0

15e minuut.
Lupi is nu in balbezit. Nazwan Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazwan Ibrahim draait met de bal, schiet en ... Esquivel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Alz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - LEGIA WARSZAWA 2:0

18e minuut.
Kaperonis geeft de bal voor. Alz heeft problemen om de bal te vangen. Nazwan Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazwan Ibrahim draait met de bal, schiet en ... Esquivel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - LEGIA WARSZAWA 3:0

19e minuut.
Pena speelt de bal door. Daar is Kaperonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaperonis met een sublieme pass. Nazwan Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazwan Ibrahim haalt uit met een fantastische trap. Esquivel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaperonis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szary komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser is nu in balbezit. Kmet is nu in balbezit. Hausser verovert de bal door een tackle van achteren. Hausser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pena is nu in balbezit. Lupi rent richting de bal. Alz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lupi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grzęda komt het veld opgelopen. Nazwan Ibrahim legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - LEGIA WARSZAWA 4:0

45e minuut.
Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Alui-Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena onderschept slim de pass. Pena geeft een lange en hoge pass. Lupi maakt een snoekduik en kopt de bal. Esquivel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - LEGIA WARSZAWA 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hieny II 35%, LEGIA WARSZAWA 65%.
Hieny II - LEGIA WARSZAWA 5:0

46e minuut.
Kmet probeert naar een medespeler te passen. Skrętkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nazwan Ibrahim. Nazwan Ibrahim krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dellarole is nu in balbezit. Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Pizarro kopt de bal weg. Pena rent richting de bal. Pena passt de bal met de wreef. Nazwan Ibrahim is nu in balbezit. Nazwan Ibrahim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hieny II 40%, LEGIA WARSZAWA 60%.
Hieny II - LEGIA WARSZAWA 5:0