Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Husaria Rzerzęczyce Blitzkrieg
442 Tactiek professional
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 55.1
good Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Tuấn Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khải geeft een hoge lob. Surdyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdyga draait met de bal, schiet en ... Latoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Rzerzęczyce - Blitzkrieg 1:0

4e minuut.
Surdyga kopt de bal weg. Rusnarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusnarczyk passt de bal in één keer door. González Segura rent richting de bal. González Segura haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mironescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Rusnarczyk passt de bal zonder na te denken. Nagelschmitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagelschmitz met een sublieme pass. González Segura rent richting de bal. González Segura schiet op doel. Mironescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tudose onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nagelschmitz zal de hoekschop nemen. González Segura springt en kopt de bal. Metzger heeft problemen om de bal te vangen. Mironescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Văn Vương rent richting de bal. Văn Vương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Husaria Rzerzęczyce - Blitzkrieg 1:1

12e minuut.
Religa speelt de bal door. Klungelig pakt Rusnarczyk de bal. Rusnarczyk passt de bal zonder na te denken. González Segura rent richting de bal. González Segura schiet op doel. Mironescu bokst de bal weg.

21e minuut.
Surdyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Religa verovert de bal door een tackle van achteren. Religa speelt de bal door. Daar is González Segura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Segura draait met de bal, schiet en ... Mironescu bokst de bal weg.

25e minuut.
Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə geeft een hoge lob. Smaczny kopt de bal weg. Surdyga is nu in balbezit. Surdyga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Religa met een sublieme pass. González Segura rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bocskay. Bocskay krijgt een gele kaart. González Segura raakt geblesseerd tijdens het duel. Illyés met een snel genomen vrije trap. Văn Vương maakt een snoekduik en kopt de bal. Mironescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Rzerzęczyce - Blitzkrieg 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Rzerzęczyce 59%, Blitzkrieg 41%.
Husaria Rzerzęczyce - Blitzkrieg 1:2

46e minuut.
Tudose met een sublieme pass. Sosnica is nu in balbezit. Şərifzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Şərifzadə geeft een hoge lob. Smaczny krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tuấn Khải passt de bal met de wreef. Illyés rent richting de bal. Illyés passt de bal in één keer door. González Segura is nu in balbezit. González Segura haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bocskay de bal. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Religa is nu in balbezit. Şərifzadə onderschept slim de pass. Şərifzadə passt de bal in één keer door. Smaczny rent richting de bal. Smaczny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kuleczka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bocskay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Vương rent richting de bal. Văn Vương draait met de bal, schiet en ... Mironescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Rzerzęczyce - Blitzkrieg 1:3

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hominda komt het veld opgelopen.

85e minuut.
González Segura rent richting de bal. Bocskay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! González Segura raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. González Segura neemt zijn aanloop. Mironescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Rzerzęczyce - Blitzkrieg 1:4

86e minuut.
Bocskay geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nagelschmitz met een snelle inworp. Daar is Văn Vương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Vương geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Mironescu probeert wanhopig de bal te grijpen. González Segura rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Rzerzęczyce - Blitzkrieg 1:5

88e minuut.
Sosnica is nu in balbezit. Sosnica passt de bal met de wreef. Illyés met een sublieme pass. Văn Vương rent richting de bal. Văn Vương draait met de bal, schiet en ... Mironescu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Rzerzęczyce 65%, Blitzkrieg 35%.
Husaria Rzerzęczyce - Blitzkrieg 1:5