Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.169 [del]
  • Stadion: Fabryczna
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 40714
TS Fablok Chrzanów Stal (FKS) Mielec
ultimate Tactiek Stal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
53.7 gemiddelde waardering 54
very good Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Limam is nu in balbezit. Suchorowicz onderschept slim de pass. Suchorowicz speelt de bal door. Kolder geeft een lange en hoge pass. Gecaj krijgt zijn hoofd ertegen. Huy Vũ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ułamek kopt de bal weg. Gecaj rent richting de bal. Gecaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Limam speelt de bal door. Zarif onderschept slim de pass. Andrearczyk is nu in balbezit. Andrearczyk draait met de bal, schiet en ... Urs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - Stal (FKS) Mielec 1:0

9e minuut.
Limam raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Łukowski komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Schwartzmann onderschept slim de pass. Schwartzmann met een sublieme pass. Suchorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchorowicz passt de bal met de wreef. Ułamek verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Giunti passt de bal met de wreef. Lagate is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polkowski. Polkowski krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ględała rent richting de bal. Ćirović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćirović speelt de bal door. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Fresco met een snelle inworp. Polkowski is nu in balbezit. Giunti onderschept slim de pass. Giunti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Fablok Chrzanów 48%, Stal (FKS) Mielec 52%.
TS Fablok Chrzanów - Stal (FKS) Mielec 1:0

53e minuut.
Szpiech kopt de bal weg. Zarif bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Andrearczyk zijn tegenspeler op de grond. Andrearczyk krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Fresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresco geeft een hoge lob. Zarif kopt de bal weg. Polkowski geeft een hoge lob. Gecaj is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann geeft een hoge lob. Wadyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj onderschept slim de pass. Gecaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ułamek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suchorowicz met een snelle inworp. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ułamek verovert de bal door een tackle van achteren. Polkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Polkowski geeft de bal voor. Schwartzmann rent richting de bal. Schwartzmann haalt uit met een fantastische trap. Huy Vũ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Andrearczyk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Judek komt het veld opgelopen. Rychlik komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ględała is nu in balbezit. Ględała passt de bal zonder na te denken. Rychlik is nu in balbezit. Rychlik schiet op doel. Urs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - Stal (FKS) Mielec 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Fablok Chrzanów 57%, Stal (FKS) Mielec 43%.
TS Fablok Chrzanów - Stal (FKS) Mielec 2:0