Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Fantom Tychy Lech>Mistrz
PepoThink Tactiek DoBojuPolska
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 38.3
zeer goed Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Kovačić is nu in balbezit. Kovačić geeft een hoge lob. Leca rent richting de bal. Leca schiet op doel. Florea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Fantom Tychy - Lech>Mistrz 0:1

7e minuut.
Wawrzyńczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyńczok geeft een hoge lob. Águila kopt de bal weg. Leca is nu in balbezit. Leca schiet op doel. Florea bokst de bal weg.

8e minuut.
Doeltrap. Florea trapt de bal weg. Hrvanović kopt de bal weg. Leca rent richting de bal. Leca schiet op doel. Florea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Medgyesi verovert de bal door een tackle van achteren. Medgyesi passt de bal zonder na te denken. Leca is nu in balbezit. Leca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Fantom Tychy - Lech>Mistrz 0:2

14e minuut.
Tapanila geeft een lange en hoge pass. Medgyesi kopt de bal weg. Mrkaja heeft problemen om de bal te vangen. Leca rent richting de bal. Leca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Florea probeert naar een medespeler te passen. Remmos is nu in balbezit. Remmos met een sublieme pass. Lombraña is nu in balbezit. Lombraña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mrkaja geeft de bal voor. Klungelig pakt Lombraña de bal. Fizedean verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzynecki onderschept slim de pass. Skrzynecki schiet op doel. Calipur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Lobonţ is nu in balbezit. Skrzynecki onderschept slim de pass. Lombraña bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombraña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Águila speelt de bal door. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Remmos begaat een overtreding. Remmos krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Remmos rent richting de bal. Kovačić verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkaja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrkaja krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Fantom Tychy 49%, Lech>Mistrz 51%.
SKS Fantom Tychy - Lech>Mistrz 0:2

46e minuut.
Ochetan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Hrvanović met een sublieme pass. Medgyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Medgyesi passt de bal in één keer door. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca schiet op doel. Florea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mrkaja speelt de bal door. Klungelig pakt Ochetan de bal. Medgyesi is nu in balbezit. Medgyesi geeft een hoge lob. Leca krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
do Salqueiro onderschept slim de pass. do Salqueiro speelt de bal door. Remmos speelt de bal door. Lombraña rent richting de bal. Lombraña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Fantom Tychy - Lech>Mistrz 1:2

57e minuut.
Ochetan rent richting de bal. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Calipur met een harde bal richting middenveld. Mrkaja kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stillanti neemt vlug de vrije trap. Leca is nu in balbezit. Nelisse schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nelisse krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Inworp. Spiegel komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Shori komt het veld opgelopen. Huichal komt het veld opgelopen. Faigl komt het veld opgelopen. Nelisse met een snelle inworp. Ochetan rent richting de bal. Ochetan geeft de bal voor. Kovačić verovert de bal door een tackle van achteren. Remmos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Strelník verovert de bal door een tackle van achteren. Strelník speelt de bal door. Leca rent richting de bal. Leca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Fantom Tychy - Lech>Mistrz 1:3

81e minuut.
Stillanti geeft een lange en hoge pass. Tapanila speelt de bal door. do Salqueiro probeert de bal aan de voet te houden. Leca rent richting de bal. Leca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Fantom Tychy 41%, Lech>Mistrz 59%.
SKS Fantom Tychy - Lech>Mistrz 1:3