Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jezioro Bochlin TS Fablok Chrzanów
1-4-3-3 Tactiek ultimate
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 53.4
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Lagate kopt de bal weg. Klungelig pakt Brzostowski de bal. Apreotesei is nu in balbezit. Brzostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzostowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Wadyl verovert de bal door een tackle van achteren. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński speelt de bal door. Fresco is nu in balbezit. Fresco geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Taras probeert naar een medespeler te passen. Fresco is nu in balbezit. Rajzer maakt een afschuwelijke overtreding. Rajzer krijgt een gele kaart. Fresco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

13e minuut.
Korczyński probeert de bal aan de voet te houden. Fresco rent richting de bal. Taras begaat een overtreding. Taras krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Limam is nu in balbezit. Limam geeft de bal voor. Daar is Hołowczyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagate is nu in balbezit. Lagate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezioro Bochlin - TS Fablok Chrzanów 0:1

27e minuut.
Buitenspel voor Stavridis. Goede buitenspelval van de verdediging. Ułamek neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Ptačovský de bal. Lagate rent richting de bal. Lagate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jezioro Bochlin - TS Fablok Chrzanów 0:2

31e minuut.
Křeček met een sublieme pass. Korczyński speelt de bal door. Fresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresco geeft een lange en hoge pass. Lagate springt en kopt de bal. Díaz Martinez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Daar is Korczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giunti speelt de bal door. Lagate bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagate haalt uit met een fantastische trap. Díaz Martinez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezioro Bochlin - TS Fablok Chrzanów 0:3

43e minuut.
Šafránek geeft een hoge lob. Inworp. Fresco met de inworp. Giunti is nu in balbezit. Giunti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Limam met een sublieme pass. Giunti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunti probeert naar een medespeler te passen. Lagate heeft problemen om de bal te vangen. Lagate draait met de bal, schiet en ... Díaz Martinez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezioro Bochlin 59%, TS Fablok Chrzanów 41%.
Jezioro Bochlin - TS Fablok Chrzanów 0:3

46e minuut.
Gandolfo komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Korczyński probeert naar een medespeler te passen. Fresco rent richting de bal. Fresco speelt de bal door. Giunti geeft een lange en hoge pass. Lagate maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezioro Bochlin - TS Fablok Chrzanów 0:4

50e minuut.
Taras bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Korczyński probeert naar een medespeler te passen. Fresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresco geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lagate passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Brzostowski de bal. Taras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brzostowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Brzostowski kan niet meer verder spelen. Judek komt het veld opgelopen. Giunti komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szkudelski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ględała komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezioro Bochlin 60%, TS Fablok Chrzanów 40%.
Jezioro Bochlin - TS Fablok Chrzanów 0:4