Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stal (FKS) Mielec AC TAJFUN
Stal Tactiek obr
52% Balbezit 48%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
54.3 gemiddelde waardering 48.5
excellent Schieten good
good Passen good
good Verdedigen solid


7e minuut.
Chevereşan speelt de bal door. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero begaat een overtreding. Gecaj raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Schwartzmann neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Servants probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - AC TAJFUN 1:0

14e minuut.
Suchorowicz probeert naar een medespeler te passen. Ćirović heeft problemen om de bal te vangen. Verardo maakt een afschuwelijke overtreding. Ćirović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schwartzmann komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Schwartzmann is nu in balbezit. Schwartzmann geeft een lange en hoge pass. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - AC TAJFUN 2:0

23e minuut.
Szpiech onderschept slim de pass. Clapis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Szpiech zijn tegenspeler op de grond. Szpiech krijgt een gele kaart. Clapis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Clapis kan niet meer verder spelen. Lulla komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Schwartzmann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Høegh de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Suchorowicz neemt de hoekschop. Schwartzmann springt en kopt de bal. Paal! Servants kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Polkowski speelt de bal door. Daar is Schwartzmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valero verovert de bal door een tackle van achteren. Chevereşan verovert de bal door een tackle van achteren. Chevereşan geeft de bal voor. Servants kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - AC TAJFUN 3:0

32e minuut.
Chevereşan rent richting de bal. Chevereşan speelt de bal door. Schwartzmann is nu in balbezit. Schwartzmann haalt uit met een fantastische trap. Servants werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - AC TAJFUN 4:0

37e minuut.
Gecaj is nu in balbezit. Chevereşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevereşan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Schwartzmann de bal. Schwartzmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Rasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Suchorowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schwartzmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal (FKS) Mielec 28%, AC TAJFUN 72%.
Stal (FKS) Mielec - AC TAJFUN 4:0

51e minuut.
Chevereşan kopt de bal weg. Daar is Høegh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwartzmann is nu in balbezit. Schwartzmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - AC TAJFUN 5:0

62e minuut.
Schwartzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Schwartzmann met een sublieme pass. Gecaj rent richting de bal. Chevereşan is nu in balbezit. Chevereşan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - AC TAJFUN 6:0

70e minuut.
Morawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarif onderschept slim de pass. Zarif probeert naar een medespeler te passen. Schwartzmann is nu in balbezit. Schwartzmann draait met de bal, schiet en ... Servants kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - AC TAJFUN 7:0

71e minuut.
Ćirović geeft een lange en hoge pass. Gecaj kopt de bal weg. Schwartzmann heeft problemen om de bal te vangen. Chevereşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevereşan draait met de bal, schiet en ... Servants probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Servants niet meer kan verder spelen. Gamali komt het veld opgelopen. Hansen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Léo heeft problemen om de bal te vangen. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj schiet op doel. Gamali bokst de bal weg.

77e minuut.
Rasiak onderschept slim de pass. Rasiak geeft de bal voor. Buitenspel voor Morawski. Goede buitenspelval van de verdediging. Zarif neemt vlug de vrije trap. Gecaj springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Klungelig pakt Kumaty de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Morawski stond buitenspel. Kumaty maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Schwartzmann rent richting de bal. Schwartzmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - AC TAJFUN 8:0

79e minuut.
Suchorowicz met een sublieme pass. Chevereşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevereşan met een sublieme pass. Gecaj rent richting de bal. Gecaj draait met de bal, schiet en ... Gamali bokst de bal weg.

81e minuut.
Ćirović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćirović probeert naar een medespeler te passen. Chevereşan rent richting de bal. Chevereşan passt de bal zonder na te denken. Schwartzmann rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buenaventura komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Scuteri de bal. Polkowski rent richting de bal. Polkowski speelt de bal door. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - AC TAJFUN 9:0

83e minuut.
Ćirović kopt de bal weg. Chevereşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevereşan speelt de bal door. Schwartzmann heeft problemen om de bal te vangen. Schwartzmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - AC TAJFUN 10:0

86e minuut.
Verardo passt de bal met de wreef. Morawski rent richting de bal. Kumaty begaat een overtreding. Kumaty krijgt een gele kaart. Morawski raakt geblesseerd tijdens het duel. Scuteri met een snel genomen vrije trap. Morawski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kumaty ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kumaty naar de kleedkamers voor een vroege douche. Morawski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morawski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - AC TAJFUN 10:1

87e minuut.
Gecaj passt de bal met de wreef. Zarif met een sublieme pass. Ćirović probeert naar een medespeler te passen. Schwartzmann rent richting de bal. Schwartzmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Scuteri controleert de bal met de borst. Zarif geeft een lange en hoge pass. Gecaj kopt de bal weg. Schwartzmann rent richting de bal. Schwartzmann draait met de bal, schiet en ... Gamali bokst de bal weg.

90e minuut.
Chevereşan geeft een hoge lob. Daar is Rasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwartzmann rent richting de bal. Schwartzmann draait met de bal, schiet en ... Gamali maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal (FKS) Mielec 21%, AC TAJFUN 79%.
Stal (FKS) Mielec - AC TAJFUN 10:1