Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MTB Team2010 SKS Fantom Tychy
20152016 Tactiek OldBoy
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.8 gemiddelde waardering 46.7
weak Schieten very good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


6e minuut.
Padinha speelt de bal door. Skrzynecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula rent richting de bal. Skrzynecki verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzynecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - SKS Fantom Tychy 0:1

13e minuut.
Puchmertl probeert naar een medespeler te passen. Gruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczak probeert naar een medespeler te passen. Bisante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Skrzynecki onderschept slim de pass. Skrzynecki probeert naar een medespeler te passen. Lombraña bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombraña haalt uit met een fantastische trap. Ligûera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Skrzynecki heeft problemen om de bal te vangen. Dzięgielewski rent richting de bal. Skrzynecki onderschept slim de pass. Skrzynecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Schiavoi heeft problemen om de bal te vangen. Madsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Madsen geeft een hoge lob. Skrzynecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzynecki schiet op doel. Ligûera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - SKS Fantom Tychy 0:2

26e minuut.
Padinha probeert naar een medespeler te passen. Nelisse speelt de bal door. Wierzycki is nu in balbezit. Skrzynecki verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzynecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Wawrzyńczok passt de bal met de wreef. Nelisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelisse passt de bal in één keer door. Lombraña rent richting de bal. Lombraña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nelisse rent richting de bal. Nelisse geeft een hoge lob. Klungelig pakt Puchmertl de bal. Lombraña verovert de bal door een tackle van achteren. Lombraña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - SKS Fantom Tychy 0:3

38e minuut.
Wawrzyńczok geeft een lange en hoge pass. Cieciula heeft problemen om de bal te vangen. Skrzynecki verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzynecki haalt uit met een fantastische trap. Ligûera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - SKS Fantom Tychy 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTB Team2010 75%, SKS Fantom Tychy 25%.
MTB Team2010 - SKS Fantom Tychy 0:4

46e minuut.
Ochetan komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Madsen met een snelle inworp. Lombraña probeert de bal met de borst te controleren. Lombraña haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kolendowicz de bal onder controle te krijgen. Ligûera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - SKS Fantom Tychy 0:5

58e minuut.
Filártiga geeft de bal voor. Mrkaja heeft problemen om de bal te vangen. Puchmertl begaat een overtreding. Puchmertl krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Madsen verovert de bal door een tackle van achteren. Madsen geeft een lange en hoge pass. Ambrożewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzynecki onderschept slim de pass. Skrzynecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Spiegel komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mrkaja is nu in balbezit. Dzięgielewski is nu in balbezit. Mrkaja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dzięgielewski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dzięgielewski kan niet meer verder spelen. Rudak komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Cieciula geeft de bal voor. Inworp. Nelisse met de inworp. Skrzynecki rent richting de bal. Skrzynecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - SKS Fantom Tychy 0:6

74e minuut.
Puchmertl speelt de bal door. Ochetan probeert naar een medespeler te passen. Nelisse rent richting de bal. Nelisse geeft de bal voor. Spiegel springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Filártiga kopt de bal weg. Mrkaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkaja geeft de bal voor. Skrzynecki rent richting de bal. Skrzynecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mrkaja is nu in balbezit. Mrkaja geeft een lange en hoge pass. Spiegel rent richting de bal. Kolendowicz rent richting de bal. Spiegel onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nelisse probeert naar een medespeler te passen. Madsen is nu in balbezit. Madsen speelt de bal door. Klungelig pakt Spiegel de bal. Spiegel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Wawrzyńczok passt de bal zonder na te denken. Nelisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelisse speelt de bal door. Skrzynecki is nu in balbezit. Skrzynecki draait met de bal, schiet en ... Ligûera bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTB Team2010 79%, SKS Fantom Tychy 21%.
MTB Team2010 - SKS Fantom Tychy 0:6