Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stal (FKS) Mielec Jezioro Bochlin
Stal Tactiek 1-4-3-3
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
54.5 gemiddelde waardering 46.4
excellent Schieten adequate
good Passen adequate
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Kumaty probeert naar een medespeler te passen. Ćirović rent richting de bal. Ćirović passt de bal met de wreef. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Polkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Polkowski probeert naar een medespeler te passen. Ptačovský is nu in balbezit. Gecaj onderschept slim de pass. Gecaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kumaty probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ćirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćirović geeft een lange en hoge pass. Schwartzmann is nu in balbezit. Schwartzmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Saco Vértiz probeert de bal met de borst te controleren. Schwartzmann is nu in balbezit. Saco Vértiz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saco Vértiz krijgt een gele kaart. Schwartzmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gecaj neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Díaz Martinez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - Jezioro Bochlin 1:0

27e minuut.
Saco Vértiz is nu in balbezit. Saco Vértiz geeft de bal voor. Suchorowicz rent richting de bal. Suchorowicz geeft een hoge lob. Gecaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - Jezioro Bochlin 2:0

29e minuut.
Kolder rent richting de bal. Kolder passt de bal met de wreef. Gecaj rent richting de bal. Gecaj haalt uit met een fantastische trap. Díaz Martinez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - Jezioro Bochlin 3:0

40e minuut.
Schwartzmann kopt de bal weg. Klungelig pakt Hołowczyc de bal. Gecaj rent richting de bal. Gecaj haalt uit met een fantastische trap. Díaz Martinez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - Jezioro Bochlin 4:0

42e minuut.
Ćirović kopt de bal weg. Daar is Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajdo met een sublieme pass. Stavridis rent richting de bal. Stavridis haalt uit met een fantastische trap. Urs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Ćirović probeert naar een medespeler te passen. Kolder probeert naar een medespeler te passen. Taras verovert de bal door een tackle van achteren. Schwartzmann heeft problemen om de bal te vangen. Schwartzmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal (FKS) Mielec 30%, Jezioro Bochlin 70%.
Stal (FKS) Mielec - Jezioro Bochlin 4:0

46e minuut.
Stoparek komt het veld opgelopen. Gandolfo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Taras is nu in balbezit. Kolder onderschept slim de pass. Kolder passt de bal met de wreef. Suchorowicz is nu in balbezit. Suchorowicz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Ptačovský met een sublieme pass. Polkowski rent richting de bal. Zengei begaat een overtreding. Zengei krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Klungelig pakt Ćirović de bal. Ćirović geeft een hoge lob. Schwartzmann is nu in balbezit. Schwartzmann draait met de bal, schiet en ... Díaz Martinez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - Jezioro Bochlin 5:0

57e minuut.
Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Hansen geeft een lange en hoge pass. Šafránek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj onderschept slim de pass. Gecaj haalt uit met een fantastische trap. Díaz Martinez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Ćirović passt de bal met de wreef. Kolder is nu in balbezit. Kolder speelt de bal door. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj haalt uit met een fantastische trap. Díaz Martinez bokst de bal weg.

84e minuut.
Gandolfo geeft een hoge lob. Hajdo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kumaty maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj schiet op doel. Díaz Martinez bokst de bal weg. Hołowczyc heeft problemen om de bal te vangen. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - Jezioro Bochlin 6:0

88e minuut.
Gecaj rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hołowczyc. Gecaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schwartzmann met een snel genomen vrije trap. Daar is Ćirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćirović speelt de bal door. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj draait met de bal, schiet en ... Díaz Martinez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - Jezioro Bochlin 7:0

90e minuut.
Inworp. Ćirović met een snelle inworp. Ptačovský rent richting de bal. Gecaj verovert de bal door een tackle van achteren. Gecaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - Jezioro Bochlin 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal (FKS) Mielec 27%, Jezioro Bochlin 73%.
Stal (FKS) Mielec - Jezioro Bochlin 8:0