Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jezioro Bochlin Stal (FKS) Mielec
Obrona Tactiek Stal
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 55.3
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Kumaty geeft de bal voor. Gecaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Hołowczyc de bal. Schwartzmann onderschept slim de pass. Schwartzmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Stavridis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kolder maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gecaj kopt de bal weg. Schwartzmann is nu in balbezit. Schwartzmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pitera rent richting de bal. Polkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Polkowski speelt de bal door. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann schiet op doel. Díaz Martinez bokst de bal weg.

36e minuut.
Szpiech met een sublieme pass. Suchorowicz geeft een lange en hoge pass. Schwartzmann kopt de bal weg. Gecaj rent richting de bal. Gecaj haalt uit met een fantastische trap. Díaz Martinez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Díaz Martinez speelt de bal door. Polkowski kopt de bal weg. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj draait met de bal, schiet en ... Díaz Martinez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Inworp. Apreotesei met de inworp. Hansen rent richting de bal. Stoparek onderschept slim de pass. Stoparek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Urs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Stavridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavridis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezioro Bochlin 71%, Stal (FKS) Mielec 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jezioro Bochlin - Stal (FKS) Mielec 0:0

46e minuut.
Ćirović speelt de bal door. Kolder speelt de bal door. Klungelig pakt Polkowski de bal. Polkowski geeft de bal voor. Schwartzmann krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Zarif kopt de bal weg. Stavridis is nu in balbezit. Kolder begaat een overtreding. Kolder krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Apreotesei onderschept slim de pass. Apreotesei probeert naar een medespeler te passen. Kumaty is nu in balbezit. Stavridis verovert de bal door een tackle van achteren. Stavridis draait met de bal, schiet en ... Urs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Hołowczyc speelt de bal door. Zengei is nu in balbezit. Zengei passt de bal in één keer door. Stavridis is nu in balbezit. Stavridis draait met de bal, schiet en ... Urs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćirović met een snelle inworp. Kolder rent richting de bal. Kolder geeft een hoge lob. Schwartzmann springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezioro Bochlin - Stal (FKS) Mielec 0:1

65e minuut.
Zarif geeft een lange en hoge pass. Gecaj rent richting de bal. Šafránek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gecaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gecaj legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Díaz Martinez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Rajzer is nu in balbezit. Rajzer passt de bal met de wreef. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezioro Bochlin - Stal (FKS) Mielec 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezioro Bochlin 64%, Stal (FKS) Mielec 36%.
Jezioro Bochlin - Stal (FKS) Mielec 0:2