Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Fantom Tychy KS Wiadukt
OldBoy Tactiek abc
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 37.4
very good Schieten solid
good Passen average
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Daar is Gullit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechota met een sublieme pass. Nelisse met een sublieme pass. Skrzynecki is nu in balbezit. Skrzynecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Astashonak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrzynecki is nu in balbezit. Skrzynecki passt de bal zonder na te denken. Lombraña is nu in balbezit. Lombraña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Madsen is nu in balbezit. Utzeri onderschept slim de pass. Utzeri probeert naar een medespeler te passen. Karakaya is nu in balbezit. Karakaya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Skrzynecki passt de bal in één keer door. Piechota rent richting de bal. Goldbrunner is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Madsen neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Nelisse passt de bal zonder na te denken. Daar is Lombraña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombraña passt de bal met de wreef. Skrzynecki is nu in balbezit. Skrzynecki draait met de bal, schiet en ... Pamuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Gullit kopt de bal weg. Klungelig pakt Haak de bal. Madsen begaat een overtreding. Madsen krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Madsen passt de bal zonder na te denken. Padinha geeft de bal voor. Piechota rent richting de bal. Skrzynecki onderschept slim de pass. Skrzynecki haalt uit met een fantastische trap. Pamuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Fantom Tychy 35%, KS Wiadukt 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SKS Fantom Tychy - KS Wiadukt 0:0

46e minuut.
Skrzynecki met een sublieme pass. Nelisse rent richting de bal. Nelisse met een sublieme pass. Lombraña heeft problemen om de bal te vangen. Lombraña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Madsen speelt de bal door. Mrkaja met een sublieme pass. Skrzynecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzynecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Fantom Tychy - KS Wiadukt 1:0

57e minuut.
Astashonak probeert de bal met de borst te controleren. Skrzynecki is nu in balbezit. Astashonak begaat een overtreding. Astashonak krijgt een gele kaart.

58e minuut.
do Salqueiro met een sublieme pass. Madsen speelt de bal door. Piechota is nu in balbezit. Skrzynecki verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzynecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pamuła bokst de bal weg.

64e minuut.
Piecuch rent richting de bal. Nelisse verovert de bal door een tackle van achteren. Nelisse probeert naar een medespeler te passen. Lombraña rent richting de bal. Lombraña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Utzeri rent richting de bal. Utzeri geeft een hoge lob. Daar is Karakaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özerdenerli rent richting de bal. Özerdenerli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mrkaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Utzeri verovert de bal door een tackle van achteren. Utzeri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Nelisse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özerdenerli probeert naar een medespeler te passen. Skrzynecki rent richting de bal. Skrzynecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Lombraña onderschept slim de pass. Lombraña passt de bal met de wreef. Skrzynecki rent richting de bal. Skrzynecki draait met de bal, schiet en ... Pamuła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Fantom Tychy - KS Wiadukt 2:0

78e minuut.
Utzeri rent richting de bal. Mrkaja onderschept slim de pass. Mrkaja passt de bal in één keer door. Skrzynecki rent richting de bal. Skrzynecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Pamuła met een harde bal richting middenveld. Wawrzyńczok kopt de bal weg. Skrzynecki rent richting de bal. Skrzynecki schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Skrzynecki rent richting de bal. Skrzynecki schiet op doel. Klungelig pakt Gullit de bal. Lombraña bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombraña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Fantom Tychy - KS Wiadukt 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Fantom Tychy 36%, KS Wiadukt 64%.
SKS Fantom Tychy - KS Wiadukt 3:0