Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wiadukt Jezioro Bochlin
abc Tactiek 1-4-3-3
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 45.2
zeer goed Schieten redelijk
matig Passen matig
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Klungelig pakt Stoparek de bal. Stoparek passt de bal zonder na te denken. Stavridis rent richting de bal. Stavridis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wiadukt - Jezioro Bochlin 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Karakaya de bal. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei met een sublieme pass. Stavridis rent richting de bal. Stavridis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Piecuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei verovert de bal door een tackle van achteren. Apreotesei speelt de bal door. Stavridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavridis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Apreotesei kopt de bal weg. Goldbrunner met een sublieme pass. Haak is nu in balbezit. Haak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Wiadukt - Jezioro Bochlin 1:1

33e minuut.
Özerdenerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitera begaat een overtreding. Özerdenerli raakt geblesseerd tijdens het duel. Feuillette met een snel genomen vrije trap. Özerdenerli krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Šafránek met een sublieme pass. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei passt de bal in één keer door. Stavridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavridis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Karakaya is nu in balbezit. Gandolfo verovert de bal door een tackle van achteren. Gandolfo geeft een hoge lob. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Hajdo onderschept slim de pass. Hajdo geeft een lange en hoge pass. Stavridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavridis schiet op doel. Pamuła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wiadukt - Jezioro Bochlin 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wiadukt 56%, Jezioro Bochlin 44%.
KS Wiadukt - Jezioro Bochlin 1:2

53e minuut.
Rajzer rent richting de bal. Rajzer geeft een lange en hoge pass. Stavridis rent richting de bal. Stavridis haalt uit met een fantastische trap. Pamuła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wiadukt - Jezioro Bochlin 1:3

61e minuut.
Stavridis onderschept slim de pass. Piechota bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavridis onderschept slim de pass. Stavridis draait met de bal, schiet en ... Pamuła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wiadukt - Jezioro Bochlin 1:4

62e minuut.
Taras komt het veld opgelopen. Zengei komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Utzeri met een sublieme pass. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer probeert naar een medespeler te passen. Taras rent richting de bal. Taras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wiadukt - Jezioro Bochlin 1:5

63e minuut.
Özerdenerli probeert naar een medespeler te passen. Karakaya heeft problemen om de bal te vangen. Taras begaat een overtreding. Taras krijgt een gele kaart. Karakaya raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Hajdo passt de bal zonder na te denken. Gullit rent richting de bal. Taras verovert de bal door een tackle van achteren. Taras draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zengei onderschept slim de pass. Zengei speelt de bal door. Taras rent richting de bal. Taras schiet op doel. Pamuła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wiadukt - Jezioro Bochlin 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wiadukt 64%, Jezioro Bochlin 36%.
KS Wiadukt - Jezioro Bochlin 1:6