Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stal (FKS) Mielec Lech>Mistrz
Stal Tactiek DoBojuPolska
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 33.4
very good Schieten weak
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


14e minuut.
Polkowski is nu in balbezit. Polkowski passt de bal in één keer door. Suchorowicz is nu in balbezit. Suchorowicz geeft een hoge lob. Gecaj maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Kolder verovert de bal door een tackle van achteren. Kolder passt de bal in één keer door. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - Lech>Mistrz 1:0

24e minuut.
Schwartzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Schwartzmann probeert naar een medespeler te passen. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Suchorowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kolder de bal. Kolder speelt de bal door. Schwartzmann is nu in balbezit. Schwartzmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Soldevila rent richting de bal. Soldevila passt de bal met de wreef. Kolder probeert de bal aan de voet te houden. Gecaj rent richting de bal. Gecaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kolder verovert de bal door een tackle van achteren. Kolder passt de bal met de wreef. Gecaj rent richting de bal. Gecaj haalt uit met een fantastische trap. Calipur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - Lech>Mistrz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal (FKS) Mielec 29%, Lech>Mistrz 71%.
Stal (FKS) Mielec - Lech>Mistrz 2:0

46e minuut.
Yalovalı komt het veld opgelopen. Faigl komt het veld opgelopen. Smutas komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kovačić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szpiech met een snelle inworp. Suchorowicz controleert de bal met de borst. Suchorowicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Smutas geeft de bal voor. Szpiech controleert de bal met de borst. Szpiech speelt de bal door. Schwartzmann is nu in balbezit. Schwartzmann haalt uit met een fantastische trap. Calipur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Gecaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gecaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - Lech>Mistrz 3:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szpiech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suchorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchorowicz geeft een hoge lob. Gecaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kolder is nu in balbezit. Kolder met een sublieme pass. Kovačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Schwartzmann haalt uit met een fantastische trap. Calipur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schwartzmann rent richting de bal. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Ćirović passt de bal zonder na te denken. Suchorowicz met een sublieme pass. Polkowski met een sublieme pass. Schwartzmann rent richting de bal. Schwartzmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - Lech>Mistrz 4:0

69e minuut.
Yalovalı is nu in balbezit. Kolder onderschept slim de pass. Kolder probeert naar een medespeler te passen. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann schiet op doel. Calipur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Polkowski passt de bal in één keer door. Ćirović heeft problemen om de bal te vangen. Ćirović passt de bal met de wreef. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Smutas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kumaty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ćirović de bal. Ćirović geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović geeft een lange en hoge pass. Suchorowicz heeft problemen om de bal te vangen. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - Lech>Mistrz 5:0

83e minuut.
Gecaj verovert de bal door een tackle van achteren. Gecaj passt de bal met de wreef. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - Lech>Mistrz 6:0

84e minuut.
Soldevila is nu in balbezit. Schwartzmann is nu in balbezit. Schwartzmann speelt de bal door. Suchorowicz is nu in balbezit. Suchorowicz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Kovačić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćirović met een snelle inworp. Kolder is nu in balbezit. Kolder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal (FKS) Mielec 16%, Lech>Mistrz 84%.
Stal (FKS) Mielec - Lech>Mistrz 6:0