Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stal (FKS) Mielec MTB Team2010
Stal Tactiek 20152016
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 25.3
excellent Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Suchorowicz probeert naar een medespeler te passen. Gecaj heeft problemen om de bal te vangen. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolder rent richting de bal. Kolder draait met de bal, schiet en ... Paal!

5e minuut.
Wierzycki geeft een hoge lob. Gecaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann haalt uit met een fantastische trap. Ligûera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - MTB Team2010 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Gruszczak de bal. Bisante is nu in balbezit. Schwartzmann begaat een overtreding. Schwartzmann krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Wierzycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polkowski rent richting de bal. Polkowski met een sublieme pass. Schwartzmann rent richting de bal. Schwartzmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - MTB Team2010 2:0

12e minuut.
Schwartzmann passt de bal met de wreef. Kolder rent richting de bal. Kolder geeft een lange en hoge pass. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Puchmertl passt de bal in één keer door. Polkowski met een sublieme pass. Kolder met een sublieme pass. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Szpiech probeert naar een medespeler te passen. Suchorowicz is nu in balbezit. Suchorowicz geeft een lange en hoge pass. Gecaj springt en kopt de bal. Ligûera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - MTB Team2010 3:0

18e minuut.
Ćirović speelt de bal door. Kolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolder geeft de bal voor. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - MTB Team2010 4:0

21e minuut.
Kolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolder met een sublieme pass. Ćirović is nu in balbezit. Ćirović geeft een lange en hoge pass. Schwartzmann springt en kopt de bal. Ligûera bokst de bal weg.

22e minuut.
Kasprowicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćirović met een snelle inworp. Klungelig pakt Gecaj de bal. Gecaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ćirović passt de bal zonder na te denken. Gecaj is nu in balbezit. Ambrożewski is nu in balbezit. Gecaj onderschept slim de pass. Gecaj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gecaj rent richting de bal. Gecaj passt de bal in één keer door. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann draait met de bal, schiet en ... Cieciula probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ćirović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Puchmertl kopt de bal weg. Klungelig pakt Gecaj de bal. Gecaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Ćirović de bal. Ćirović geeft een hoge lob. Schwartzmann heeft problemen om de bal te vangen. Schwartzmann haalt uit met een fantastische trap. Dzięgielewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - MTB Team2010 5:0

31e minuut.
Szpiech geeft een hoge lob. Schwartzmann kopt de bal weg. Gecaj rent richting de bal. Gecaj haalt uit met een fantastische trap. Ligûera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gruszczak rent richting de bal. Hansen onderschept slim de pass. Hansen geeft een hoge lob. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Szpiech passt de bal in één keer door. Suchorowicz rent richting de bal. Suchorowicz passt de bal zonder na te denken. Schwartzmann is nu in balbezit. Schwartzmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - MTB Team2010 6:0

40e minuut.
Daar is Suchorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasprowicz rent richting de bal. Kolder onderschept slim de pass. Kolder geeft een lange en hoge pass. Gecaj springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - MTB Team2010 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal (FKS) Mielec 22%, MTB Team2010 78%.
Stal (FKS) Mielec - MTB Team2010 7:0

51e minuut.
Suchorowicz geeft de bal voor. Kasprowicz probeert de bal aan de voet te houden. Kolder kopt de bal weg. Schwartzmann is nu in balbezit. Schwartzmann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kolder speelt de bal door. Ćirović rent richting de bal. Ćirović passt de bal in één keer door. Gecaj rent richting de bal. Gecaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gecaj is nu in balbezit. Cieciula legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gecaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gecaj neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ligûera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - MTB Team2010 8:0

59e minuut.
Daar is Gruszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruszczak passt de bal in één keer door. Kasprowicz rent richting de bal. Schwartzmann is nu in balbezit. Schwartzmann geeft de bal voor. Ligûera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - MTB Team2010 9:0

64e minuut.
Puchmertl passt de bal in één keer door. Suchorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchorowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Gecaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gecaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - MTB Team2010 10:0

74e minuut.
Dzięgielewski geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gruszczak stond buitenspel. Polkowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Schwartzmann is nu in balbezit. Schwartzmann draait met de bal, schiet en ... Ligûera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - MTB Team2010 11:0

76e minuut.
Ćirović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrożewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ambrożewski krijgt een gele kaart. Kolder is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ambrożewski met een sublieme pass. Schwartzmann komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kolder kopt de bal weg. Ćirović geeft een lange en hoge pass. Schwartzmann rent richting de bal. Schwartzmann draait met de bal, schiet en ... Ligûera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - MTB Team2010 12:0

77e minuut.
Wierzycki speelt de bal door. Schwartzmann rent richting de bal. Kasprowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kasprowicz speelt de bal door. Kolder geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Szpiech onderschept slim de pass. Szpiech geeft de bal voor. Klungelig pakt Cieciula de bal. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hansen is nu in balbezit. Hansen geeft een lange en hoge pass. Schwartzmann kopt de bal weg. Klungelig pakt Gecaj de bal. Gecaj haalt uit met een fantastische trap. Ligûera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schwartzmann rent richting de bal. Schwartzmann schiet op doel. Ligûera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - MTB Team2010 13:0

84e minuut.
Suchorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchorowicz geeft de bal voor. Gecaj rent richting de bal. Gecaj haalt uit met een fantastische trap. Ligûera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - MTB Team2010 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal (FKS) Mielec 11%, MTB Team2010 89%.
Stal (FKS) Mielec - MTB Team2010 14:0