Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lech>Mistrz AC TAJFUN
DoBojuPolska Tactiek obr
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 49.6
good Schieten solid
good Passen solid
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
Sarti met een sublieme pass. Valero is nu in balbezit. Valero met een sublieme pass. Scuteri is nu in balbezit. Scuteri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hrvanović met een sublieme pass. Medgyesi is nu in balbezit. Hrvanović met een sublieme pass. Leca is nu in balbezit. Leca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
de la Calle onderschept slim de pass. Águila verovert de bal door een tackle van achteren. Águila passt de bal met de wreef. Leca rent richting de bal. Leca haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Klungelig pakt Kreplin de bal. Kreplin geeft een lange en hoge pass. Rasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca onderschept slim de pass. Leca draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Verardo is nu in balbezit. Verardo geeft de bal voor. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Soldevila heeft problemen om de bal te vangen. Strelník is nu in balbezit. Strelník passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Leca de bal. Leca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Verardo probeert naar een medespeler te passen. de la Calle rent richting de bal. de la Calle passt de bal zonder na te denken. Lulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech>Mistrz 54%, AC TAJFUN 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lech>Mistrz - AC TAJFUN 0:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lulla met de inworp. Charytanowicz speelt de bal door. Verardo is nu in balbezit. Verardo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Verardo geeft een lange en hoge pass. Lulla heeft problemen om de bal te vangen. Lulla draait met de bal, schiet en ... Fizedean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calipur werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kreplin rent richting de bal. Kreplin geeft een lange en hoge pass. Valero kopt de bal weg. Verardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Verardo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de la Calle rent richting de bal. Águila verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Fizedean rent richting de bal. Fizedean passt de bal zonder na te denken. Høegh rent richting de bal. Leca onderschept slim de pass. Leca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gamali met een harde bal richting middenveld. Charytanowicz kopt de bal weg. Stillanti heeft problemen om de bal te vangen. de la Calle rent richting de bal. de la Calle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Buitenspel voor Lulla. Goede buitenspelval van de verdediging. Yalovalı komt het veld opgelopen. Stillanti neemt vlug de vrije trap. Rasiak heeft problemen om de bal te vangen. Leca is nu in balbezit. Leca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Rasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rasiak passt de bal in één keer door. Lulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulla haalt uit met een fantastische trap. Calipur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech>Mistrz - AC TAJFUN 0:1

75e minuut.
Kełkowiecki komt het veld opgelopen. Mäekallas komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Scuteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreplin speelt de bal door. Mäekallas is nu in balbezit. Scuteri is nu in balbezit. Scuteri geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech>Mistrz 50%, AC TAJFUN 50%.
Lech>Mistrz - AC TAJFUN 0:1