Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stal (FKS) Mielec KS Wiadukt
Stal Tactiek abc
53% Balbezit 47%
23% Spel op eigen helft 77%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 36.8
excellent Schieten good
good Passen average
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Polkowski passt de bal zonder na te denken. Schwartzmann probeert naar een medespeler te passen. Astashonak is nu in balbezit. Gecaj verovert de bal door een tackle van achteren. Gecaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Piecuch rent richting de bal. Kolder verovert de bal door een tackle van achteren. Kolder passt de bal met de wreef. Gecaj rent richting de bal. Gecaj schiet op doel. Pamuła bokst de bal weg.

8e minuut.
Kolder passt de bal met de wreef. Gecaj rent richting de bal. Piechota begaat een overtreding. Piechota krijgt een gele kaart. Gecaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schwartzmann met een snel genomen vrije trap. Gecaj rent richting de bal. Gecaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - KS Wiadukt 1:0

10e minuut.
Schwartzmann passt de bal met de wreef. Kolder is nu in balbezit. Kolder probeert naar een medespeler te passen. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Polkowski passt de bal met de wreef. Kolder is nu in balbezit. Kolder passt de bal zonder na te denken. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ćirović passt de bal zonder na te denken. Daar is Kolder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolder passt de bal met de wreef. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pamuła bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - KS Wiadukt 2:0

17e minuut.
Polkowski passt de bal zonder na te denken. Ćirović rent richting de bal. Ćirović passt de bal in één keer door. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Suchorowicz probeert naar een medespeler te passen. Kolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolder speelt de bal door. Gecaj rent richting de bal. Gecaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - KS Wiadukt 3:0

26e minuut.
Schwartzmann heeft problemen om de bal te vangen. Kolder rent richting de bal. Kolder passt de bal zonder na te denken. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolder probeert naar een medespeler te passen. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj schiet op doel. Pamuła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Daar is Utzeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polkowski geeft een hoge lob. Daar is Piechota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann draait met de bal, schiet en ... Pamuła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Ćirović rent richting de bal. Ćirović passt de bal zonder na te denken. Schwartzmann rent richting de bal. Schwartzmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - KS Wiadukt 4:0

39e minuut.
Kumaty geeft een lange en hoge pass. Schwartzmann kopt de bal weg. Astashonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj verovert de bal door een tackle van achteren. Gecaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ćirović rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ćirović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schwartzmann krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Gecaj rent richting de bal. Gecaj passt de bal in één keer door. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - KS Wiadukt 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal (FKS) Mielec 28%, KS Wiadukt 72%.
Stal (FKS) Mielec - KS Wiadukt 5:0

50e minuut.
Feuillette passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Piecuch de bal. Kumaty geeft een lange en hoge pass. Gecaj rent richting de bal. Gecaj schiet op doel. Pamuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Zarif onderschept slim de pass. Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski passt de bal zonder na te denken. Schwartzmann rent richting de bal. Schwartzmann haalt uit met een fantastische trap. Pamuła bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - KS Wiadukt 6:0

60e minuut.
Daar is Utzeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolder is nu in balbezit. Kolder probeert naar een medespeler te passen. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj schiet op doel. Pamuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Feuillette is nu in balbezit. Gecaj onderschept slim de pass. Gecaj probeert naar een medespeler te passen. Ćirović rent richting de bal. Ćirović geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kumaty met een snelle inworp. Ćirović geeft een lange en hoge pass. Schwartzmann rent richting de bal. Schwartzmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - KS Wiadukt 7:0

69e minuut.
Polkowski rent richting de bal. Polkowski geeft een hoge lob. Schwartzmann kopt de bal weg. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolder probeert naar een medespeler te passen. Schwartzmann is nu in balbezit. Schwartzmann draait met de bal, schiet en ... Pamuła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - KS Wiadukt 8:0

80e minuut.
Kolder is nu in balbezit. Kolder geeft een lange en hoge pass. Gullit geeft een lange en hoge pass. Suchorowicz geeft de bal voor. Gecaj krijgt zijn hoofd ertegen. Pamuła bokst de bal weg.

83e minuut.
Schwartzmann heeft problemen om de bal te vangen. Schwartzmann geeft een lange en hoge pass. Gecaj heeft problemen om de bal te vangen. Kolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kumaty raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hren komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Kolder passt de bal in één keer door. Schwartzmann rent richting de bal. Schwartzmann passt de bal zonder na te denken. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski geeft een hoge lob. Schwartzmann rent richting de bal. Schwartzmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal (FKS) Mielec - KS Wiadukt 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal (FKS) Mielec 17%, KS Wiadukt 83%.
Stal (FKS) Mielec - KS Wiadukt 9:0