Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wiadukt Stal (FKS) Mielec
abc Tactiek Stal
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
35.6 gemiddelde waardering 49.2
goed Schieten uitstekend
matig Passen solide
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Suchorowicz geeft een hoge lob. Schwartzmann rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Piechota ... Strafschop! Schwartzmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gecaj zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gecaj rent richting de bal. Gecaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Suchorowicz speelt de bal door. Kolder rent richting de bal. Kolder passt de bal met de wreef. Gecaj is nu in balbezit. Gecaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wiadukt - Stal (FKS) Mielec 0:1

11e minuut.
Polkowski is nu in balbezit. Karakaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Polkowski geeft de bal voor. Gecaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kolder is nu in balbezit. Piecuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolder onderschept slim de pass. Kolder geeft een hoge lob. Gecaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ćirović kan de bal niet met de borst controleren. Ćirović geeft een lange en hoge pass. Gecaj rent richting de bal. Gecaj schiet op doel. Pamuła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wiadukt - Stal (FKS) Mielec 0:2

21e minuut.
Özerdenerli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karakaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gecaj verovert de bal door een tackle van achteren. Gecaj schiet op doel. Pamuła bokst de bal weg. Schwartzmann is nu in balbezit. Schwartzmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wiadukt - Stal (FKS) Mielec 0:3

25e minuut.
Kolder speelt de bal door. Gecaj rent richting de bal. Gecaj passt de bal zonder na te denken. Schwartzmann rent richting de bal. Schwartzmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Özerdenerli is nu in balbezit. Polkowski onderschept slim de pass. Polkowski passt de bal met de wreef. Schwartzmann is nu in balbezit. Schwartzmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wiadukt 77%, Stal (FKS) Mielec 23%.
KS Wiadukt - Stal (FKS) Mielec 0:3

46e minuut.
Kolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolder passt de bal met de wreef. Astashonak is nu in balbezit. Schwartzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Schwartzmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wiadukt - Stal (FKS) Mielec 0:4

51e minuut.
Özerdenerli passt de bal met de wreef. Ćirović geeft een lange en hoge pass. Schwartzmann rent richting de bal. Schwartzmann draait met de bal, schiet en ... Pamuła maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wiadukt - Stal (FKS) Mielec 0:5

57e minuut.
Hren bereikt de bal nog maar net als eerste. Hren geeft een hoge lob. Ćirović geeft een hoge lob. Gecaj rent richting de bal. Gecaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Piecuch geeft de bal voor. Polkowski kan de bal niet met de borst controleren. Kolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolder passt de bal in één keer door. Polkowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gecaj rent richting de bal. Piechota onderschept slim de pass. Schwartzmann onderschept slim de pass. Schwartzmann schiet op doel. Pamuła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wiadukt - Stal (FKS) Mielec 0:6

64e minuut.
Feuillette is nu in balbezit. Ćirović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćirović geeft een lange en hoge pass. Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartzmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wiadukt - Stal (FKS) Mielec 0:7

69e minuut.
Schwartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolder rent richting de bal. Schwartzmann rent richting de bal. Kolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolder geeft een hoge lob. Pamuła bokst de bal weg. Gecaj rent richting de bal. Gecaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wiadukt - Stal (FKS) Mielec 0:8

74e minuut.
Ćirović met de inworp. Piecuch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolder. Kolder krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Schwartzmann rent richting de bal. Kolder met een sublieme pass. Gecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wiadukt - Stal (FKS) Mielec 0:9

85e minuut.
Piechota geeft een hoge lob. Schwartzmann probeert de bal met de borst te controleren. Piechota is nu in balbezit. Gecaj verovert de bal door een tackle van achteren. Gecaj schiet op doel. Pamuła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kolder kopt de bal weg. Klungelig pakt Polkowski de bal. Polkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Gecaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gecaj schiet op doel. Pamuła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Gecaj rent richting de bal. Astashonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecaj verovert de bal door een tackle van achteren. Gecaj schiet op doel. Pamuła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wiadukt - Stal (FKS) Mielec 0:10

89e minuut.
Kolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolder passt de bal zonder na te denken. Gecaj rent richting de bal. Gecaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wiadukt - Stal (FKS) Mielec 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wiadukt 78%, Stal (FKS) Mielec 22%.
KS Wiadukt - Stal (FKS) Mielec 0:11