Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.169 [del]
  • Stadion: Fabryczna
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 18153
TS Fablok Chrzanów MTB Team2010
ultimate Tactiek 20152016
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 24.5
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen slecht


5e minuut.
Daar is Fresco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fresco met een sublieme pass. Limam heeft problemen om de bal te vangen. Limam geeft de bal voor. Brzostowski krijgt zijn hoofd ertegen. Ligûera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Brzostowski passt de bal met de wreef. Lagate rent richting de bal. Lagate passt de bal zonder na te denken. Brzostowski rent richting de bal. Brzostowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Fresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresco passt de bal met de wreef. Giunti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunti geeft een lange en hoge pass. Brzostowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Brzostowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzostowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - MTB Team2010 1:0

13e minuut.
Ambrożewski speelt de bal door. Brzostowski rent richting de bal. Brzostowski passt de bal zonder na te denken. Lagate is nu in balbezit. Lagate draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Puchmertl met een sublieme pass. Fresco is nu in balbezit. Fresco geeft de bal voor. Lagate bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagate schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - MTB Team2010 2:0

19e minuut.
Giunti is nu in balbezit. Giunti passt de bal in één keer door. Daar is Fresco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fresco geeft de bal voor. Brzostowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - MTB Team2010 3:0

21e minuut.
Kolendowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fresco is nu in balbezit. Lagate is nu in balbezit. Lagate haalt uit met een fantastische trap. Ligûera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - MTB Team2010 4:0

29e minuut.
Limam rent richting de bal. Limam geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lagate de bal. Lagate draait met de bal, schiet en ... Ligûera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - MTB Team2010 5:0

32e minuut.
Limam is nu in balbezit. Limam probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brzostowski de bal. Brzostowski geeft de bal voor. Lagate krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Fresco probeert naar een medespeler te passen. Lagate rent richting de bal. Lagate passt de bal zonder na te denken. Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzostowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - MTB Team2010 6:0

39e minuut.
Limam geeft een hoge lob. Lagate kopt de bal weg. Brzostowski is nu in balbezit. Giunti is nu in balbezit. Giunti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ambrożewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunti verovert de bal door een tackle van achteren. Giunti passt de bal in één keer door. Lagate bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagate schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Limam neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lagate rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - MTB Team2010 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Fablok Chrzanów 18%, MTB Team2010 82%.
TS Fablok Chrzanów - MTB Team2010 7:0

54e minuut.
Křeček is nu in balbezit. Křeček geeft een hoge lob. Dzięgielewski heeft problemen om de bal te vangen. Lagate rent richting de bal. Lagate draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lagate passt de bal in één keer door. Fresco rent richting de bal. Fresco speelt de bal door. Lagate is nu in balbezit. Lagate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - MTB Team2010 8:0

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szkudelski komt het veld opgelopen. Ględała komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Szkudelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkudelski passt de bal in één keer door. Ględała is nu in balbezit. Ględała geeft een hoge lob. Fresco krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Puchmertl met een sublieme pass. Gruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ględała zijn tegenspeler op de grond. Ględała krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Filártiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Korczyński geeft een lange en hoge pass. Brzostowski is nu in balbezit. Brzostowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - MTB Team2010 9:0

71e minuut.
Rychlik komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ględała is nu in balbezit. Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzostowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - MTB Team2010 10:0

81e minuut.
Fresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresco probeert naar een medespeler te passen. Giunti probeert naar een medespeler te passen. Ględała is nu in balbezit. Ględała geeft de bal voor. Ligûera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brzostowski is nu in balbezit. Brzostowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - MTB Team2010 11:0

84e minuut.
Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński passt de bal met de wreef. Ględała is nu in balbezit. Klungelig pakt Ględała de bal. Ględała geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzostowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Fablok Chrzanów - MTB Team2010 12:0

89e minuut.
Brzostowski rent richting de bal. Brzostowski geeft de bal voor. Fresco springt en kopt de bal. Rychlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlik schiet op doel. Ligûera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Fablok Chrzanów 23%, MTB Team2010 77%.
TS Fablok Chrzanów - MTB Team2010 12:0