Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MTB Team2010 TS Fablok Chrzanów
20152016 Tactiek ultimate
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.3 gemiddelde waardering 51.7
poor Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Dzięgielewski passt de bal in één keer door. Lagate met een sublieme pass. Fresco is nu in balbezit. Fresco geeft de bal voor. Lagate springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Ligûera trapt de bal weg van het doel. Giunti kopt de bal weg. Lagate bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - TS Fablok Chrzanów 0:1

13e minuut.
Daar is Brzostowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolendowicz rent richting de bal. Brzostowski onderschept slim de pass. Brzostowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - TS Fablok Chrzanów 0:2

18e minuut.
Fresco controleert de bal met de borst. Fresco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wierzycki de bal. Lagate rent richting de bal. Lagate geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lagate rent richting de bal. Giunti met een sublieme pass. Limam geeft de bal voor. Brzostowski is nu in balbezit. Brzostowski draait met de bal, schiet en ... Ligûera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Wierzycki kopt de bal weg. Giunti geeft de bal voor. Brzostowski is nu in balbezit. Brzostowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - TS Fablok Chrzanów 0:3

24e minuut.
Giunti probeert naar een medespeler te passen. Fresco probeert naar een medespeler te passen. Lagate heeft problemen om de bal te vangen. Lagate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - TS Fablok Chrzanów 0:4

28e minuut.
Brzostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzostowski passt de bal in één keer door. Fresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - TS Fablok Chrzanów 0:5

32e minuut.
Giunti geeft de bal voor. Wierzycki kopt de bal weg. Kasprowicz heeft problemen om de bal te vangen. Brzostowski is nu in balbezit. Brzostowski schiet op doel. Ligûera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lagate is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Wierzycki kopt de bal weg. Lagate bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagate passt de bal zonder na te denken. Brzostowski rent richting de bal. Brzostowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - TS Fablok Chrzanów 0:6

37e minuut.
Fresco geeft een lange en hoge pass. Daar is Puchmertl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limam rent richting de bal. Brzostowski is nu in balbezit. Brzostowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Inworp. Limam met een snelle inworp. Giunti probeert naar een medespeler te passen. Limam is nu in balbezit. Limam geeft een hoge lob. Ligûera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Cieciula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagate rent richting de bal. Lagate schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński passt de bal in één keer door. Limam rent richting de bal. Limam geeft een lange en hoge pass. Lagate springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTB Team2010 82%, TS Fablok Chrzanów 18%.
MTB Team2010 - TS Fablok Chrzanów 0:6

47e minuut.
Lagate probeert naar een medespeler te passen. Fresco rent richting de bal. Fresco passt de bal met de wreef. Lagate is nu in balbezit. Lagate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Limam bereikt de bal nog maar net als eerste. Limam geeft de bal voor. Brzostowski rent richting de bal. Brzostowski haalt uit met een fantastische trap. Ligûera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - TS Fablok Chrzanów 0:7

53e minuut.
Limam is nu in balbezit. Limam met een sublieme pass. Giunti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - TS Fablok Chrzanów 0:8

55e minuut.
Klungelig pakt Dzięgielewski de bal. Lagate rent richting de bal. Brzostowski is nu in balbezit. Brzostowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - TS Fablok Chrzanów 0:9

61e minuut.
Lagate passt de bal in één keer door. Daar is Kasprowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzostowski rent richting de bal. Brzostowski geeft een hoge lob. Lagate krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - TS Fablok Chrzanów 0:10

62e minuut.
Szkudelski komt het veld opgelopen. Ględała komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Puchmertl is nu in balbezit. Puchmertl geeft een lange en hoge pass. Szkudelski geeft een hoge lob. Brzostowski rent richting de bal. Brzostowski schiet op doel. Ligûera bokst de bal weg. Lagate rent richting de bal. Lagate draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ligûera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - TS Fablok Chrzanów 0:11

66e minuut.
Lagate bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagate passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dzięgielewski de bal. Giunti is nu in balbezit. Giunti haalt uit met een fantastische trap. Ligûera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - TS Fablok Chrzanów 0:12

67e minuut.
Kolendowicz geeft de bal voor. Fresco is nu in balbezit. Fresco passt de bal met de wreef. Lagate bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagate draait met de bal, schiet en ... Ligûera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fresco zal de hoekschop nemen. Ględała krijgt zijn hoofd ertegen. Kolendowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Giunti de bal. Giunti geeft de bal voor. Ligûera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Lagate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagate draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rychlik komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Fresco speelt de bal door. Cieciula geeft een lange en hoge pass. Fresco heeft problemen om de bal te vangen. Fresco geeft de bal voor. Kolendowicz controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Korczyński speelt de bal door. Ględała is nu in balbezit. Ględała geeft de bal voor. Rychlik heeft problemen om de bal te vangen. Giunti kopt de bal weg. Ligûera bokst de bal weg.

83e minuut.
Giunti speelt de bal door. Rychlik is nu in balbezit. Rychlik passt de bal met de wreef. Lagate rent richting de bal. Lagate schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Fresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kolendowicz de bal. Rychlik rent richting de bal. Rychlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - TS Fablok Chrzanów 0:13

86e minuut.
Gruszczak passt de bal in één keer door. Kolendowicz is nu in balbezit. Kolendowicz probeert naar een medespeler te passen. Ględała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ględała geeft een hoge lob. Ligûera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lagate probeert de bal met de borst te controleren. Rychlik rent richting de bal. Rychlik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MTB Team2010 - TS Fablok Chrzanów 0:14

88e minuut.
Ględała is nu in balbezit. Inworp. Kasprowicz met een snelle inworp. Rychlik rent richting de bal. Rychlik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTB Team2010 84%, TS Fablok Chrzanów 16%.
MTB Team2010 - TS Fablok Chrzanów 0:14