Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Albatros DS.79 Luzino
comeback Tactiek at2
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 49.8
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Santana is nu in balbezit. Adams verovert de bal door een tackle van achteren. Adams geeft een hoge lob. Domančić rent richting de bal. Domančić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cronstedt springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Domančić onderschept slim de pass. Domančić geeft een hoge lob. Daar is Vastic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cronstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronstedt haalt uit met een fantastische trap. Uluoğuz bokst de bal weg.

9e minuut.
Guianês rent richting de bal. Guianês geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nijhuis de bal. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu haalt uit met een fantastische trap. Baten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Albatros - DS.79 Luzino 1:0

14e minuut.
Vastic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastic geeft een lange en hoge pass. Daar is Cronstedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cronstedt haalt uit met een fantastische trap. Uluoğuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Albatros - DS.79 Luzino 1:1

25e minuut.
Lambert rent richting de bal. Sladkovský rent richting de bal. Sladkovský passt de bal in één keer door. Lambert geeft een lange en hoge pass. Cronstedt krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vastic passt de bal met de wreef. Pitkäaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkäaho probeert naar een medespeler te passen. Cronstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronstedt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vastic is nu in balbezit. Vastic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kruusa is nu in balbezit. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov maakt een afschuwelijke overtreding. Abutalıbov krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Perez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Badessa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cronstedt rent richting de bal. Polényi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cronstedt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pitkäaho neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Albatros - DS.79 Luzino 1:2

35e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Moceanu passt de bal zonder na te denken. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nijhuis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pitkäaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaczko is nu in balbezit. Pitkäaho onderschept slim de pass. Pitkäaho haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Polényi de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Abutalıbov rent richting de bal. Badessa onderschept slim de pass. Badessa passt de bal met de wreef. Vastic is nu in balbezit. Vastic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cronstedt passt de bal met de wreef. Lambert geeft de bal voor. Cronstedt is nu in balbezit. Pitkäaho is nu in balbezit. Pitkäaho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wing Yee komt het veld opgelopen. Lutkov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Albatros 54%, DS.79 Luzino 46%.
WKS Albatros - DS.79 Luzino 1:2

47e minuut.
Pitkäaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pitkäaho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Badessa met een snel genomen vrije trap. Pitkäaho is nu in balbezit. Pitkäaho draait met de bal, schiet en ... Uluoğuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Owczarek is nu in balbezit. Owczarek passt de bal in één keer door. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ... Adams probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Sladkovský geeft een hoge lob. Inworp. Perez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wing Yee bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Yee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Badessa speelt de bal door. Pitkäaho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaczko. Jaczko krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Sladkovský rent richting de bal. Sladkovský passt de bal met de wreef. Lambert probeert naar een medespeler te passen. Wing Yee is nu in balbezit. Wing Yee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Adams geeft de bal voor. Inworp. Guianês met een snelle inworp. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Pitkäaho de bal. Pitkäaho geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Criţă de bal onder controle te krijgen. Wing Yee rent richting de bal. Wing Yee draait met de bal, schiet en ... Uluoğuz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Albatros 43%, DS.79 Luzino 57%.
WKS Albatros - DS.79 Luzino 1:2