Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DS.79 Luzino Browarek Leżajsk
at2 Tactiek 3-2-3-1-2
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 48.9
excellent Schieten incredible
very good Passen average
good Verdedigen solid


10e minuut.
Lambert probeert naar een medespeler te passen. Vastic rent richting de bal. Vastic draait met de bal, schiet en ... Pitkäaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkäaho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Badessa kopt de bal weg. Klungelig pakt Cronstedt de bal. Komlósi met een sublieme pass. Di Somma is nu in balbezit. Di Somma draait met de bal, schiet en ... Baten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Pitkäaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Komlósi begaat een overtreding. Pitkäaho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Badessa met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Cronstedt de bal. Sanjulián is nu in balbezit. Cronstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Cronstedt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivo onderschept slim de pass. Olivo passt de bal met de wreef. Petrache is nu in balbezit. Petrache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - Browarek Leżajsk 0:1

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Varesi neemt de hoekschop. Di Somma rent richting de bal. Di Somma draait met de bal, schiet en ... Baten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - Browarek Leżajsk 0:2

22e minuut.
Komlósi is nu in balbezit. Komlósi passt de bal met de wreef. Sanjulián probeert naar een medespeler te passen. Di Somma rent richting de bal. Di Somma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Vastic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vastic speelt de bal door. Cronstedt rent richting de bal. Cronstedt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Olivo probeert naar een medespeler te passen. Di Somma is nu in balbezit. Badessa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Di Somma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Di Somma neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baten met een sublieme pass. Olivo probeert naar een medespeler te passen. Petrache is nu in balbezit. Di Somma rent richting de bal. Di Somma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Inworp. Varesi met een snelle inworp. Baroch probeert naar een medespeler te passen. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - Browarek Leżajsk 0:3

39e minuut.
Petrache rent richting de bal. Baroch probeert naar een medespeler te passen. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma onderschept slim de pass. Di Somma draait met de bal, schiet en ... Baten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - Browarek Leżajsk 0:4

41e minuut.
Inworp. Olivo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baroch rent richting de bal. Baroch geeft een hoge lob. Nijhuis kopt de bal weg. Baten bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DS.79 Luzino 56%, Browarek Leżajsk 44%.
DS.79 Luzino - Browarek Leżajsk 0:4

46e minuut.
Lutkov komt het veld opgelopen. Wing Yee komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Daar is Wysokiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wysokiński geeft een lange en hoge pass. Pitkäaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkäaho haalt uit met een fantastische trap. Rapaić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DS.79 Luzino - Browarek Leżajsk 1:4

52e minuut.
Wing Yee kopt de bal weg. Sanjulián rent richting de bal. Lutkov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lutkov krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Olivo met een sublieme pass. Baroch rent richting de bal. Baroch passt de bal met de wreef. Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma draait met de bal, schiet en ... Baten bokst de bal weg. Petrache is nu in balbezit. Petrache draait met de bal, schiet en ... Baten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Petrache schiet op doel. Nijhuis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Somma is nu in balbezit. Di Somma schiet op doel. Adams probeert de bal aan de voet te houden. Baten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Komlósi bereikt de bal nog maar net als eerste. Komlósi geeft een lange en hoge pass. Petrache is nu in balbezit. Baroch is nu in balbezit. Baroch draait met de bal, schiet en ... Baten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Lutkov is nu in balbezit. Ioanid onderschept slim de pass. Met opzet legt Pitkäaho zijn tegenspeler op de grond. Ioanid moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ioanid kan niet meer verder spelen. Folgarait komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Wysokiński is nu in balbezit. Folgarait tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wysokiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Badessa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pitkäaho kopt de bal weg. Lutkov is nu in balbezit. Lutkov haalt uit met een fantastische trap. Rapaić bokst de bal weg. Rapaić speelt de bal door. Badessa geeft een hoge lob. Lutkov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Adams geeft een hoge lob. Wing Yee rent richting de bal. Lambert rent richting de bal. Lambert geeft een lange en hoge pass. Lutkov krijgt zijn hoofd ertegen. Rapaić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DS.79 Luzino 57%, Browarek Leżajsk 43%.
DS.79 Luzino - Browarek Leżajsk 1:4