Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Albatros krokodylki
comeback Tactiek michal
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 44.1
average Schieten adequate
good Passen adequate
average Verdedigen very good


12e minuut.
Owczarek passt de bal in één keer door. Guianês rent richting de bal. Guianês speelt de bal door. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Scarrafoni kan de bal niet met de borst controleren. Owczarek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scarrafoni. Scarrafoni krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Zenklussen is nu in balbezit. Zenklussen geeft een hoge lob. Criţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy verovert de bal door een tackle van achteren. Sárközy haalt uit met een fantastische trap. Uluoğuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Albatros - krokodylki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Albatros 67%, krokodylki 33%.
WKS Albatros - krokodylki 0:1

62e minuut.
Polényi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogoescu met een snelle inworp. Zenklussen is nu in balbezit. Zenklussen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dombek geeft een hoge lob. Zenklussen kopt de bal weg. Daar is Polényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sárközy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Bogoescu met een sublieme pass. Scarrafoni rent richting de bal. Scarrafoni passt de bal zonder na te denken. Zenklussen is nu in balbezit. Zenklussen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Albatros 67%, krokodylki 33%.
WKS Albatros - krokodylki 0:1