Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skarbeczki VIRTUS PRO!
Normal Tactiek VPOFFENSIVE2018
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.2 gemiddelde waardering 45.1
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Iloniak passt de bal in één keer door. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stančević rent richting de bal. Coulthard onderschept slim de pass. Coulthard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Daar is Coulthard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandeira de Mello rent richting de bal. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard schiet op doel. Kulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - VIRTUS PRO! 0:1

8e minuut.
Urbanek verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanek geeft een lange en hoge pass. Kalista kan de bal niet met de borst controleren. Coulthard is nu in balbezit. Coulthard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - VIRTUS PRO! 0:2

9e minuut.
Solozábal speelt de bal door. Iloniak is nu in balbezit. Fúquene is nu in balbezit. Iloniak verovert de bal door een tackle van achteren. Iloniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Nenezić met een sublieme pass. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello passt de bal zonder na te denken. Coulthard rent richting de bal. Coulthard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Daar is Kalista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard haalt uit met een fantastische trap. Fúquene probeert de bal aan de voet te houden. Kulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - VIRTUS PRO! 0:3

24e minuut.
Sánchez Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bormetti onderschept slim de pass. Bormetti passt de bal in één keer door. Iloniak is nu in balbezit. Iloniak passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalista verovert de bal door een tackle van achteren. Kulić is nu in balbezit. Kulić geeft een hoge lob. Canalaz geeft een hoge lob. Kulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Nenezić geeft de bal voor. Solozábal heeft problemen om de bal te vangen. Solozábal probeert naar een medespeler te passen. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard draait met de bal, schiet en ... Kulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
bin Yardan met een sublieme pass. Klungelig pakt Bandeira de Mello de bal. Bandeira de Mello speelt de bal door. Coulthard rent richting de bal. Coulthard schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kulić met een harde bal richting middenveld. Urbanek rent richting de bal. Noszczak maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Noszczak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Coulthard is nu in balbezit. Coulthard speelt de bal door. Iloniak is nu in balbezit. Iloniak draait met de bal, schiet en ... Kulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - VIRTUS PRO! 0:4

38e minuut.
Klungelig pakt Solozábal de bal. Kazalski begaat een overtreding. Solozábal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Solozábal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Iloniak is nu in balbezit. Coulthard is nu in balbezit. Coulthard haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarbeczki 72%, VIRTUS PRO! 28%.
Skarbeczki - VIRTUS PRO! 0:4

55e minuut.
Canalaz kopt de bal weg. Urbanek met een sublieme pass. Bormetti speelt de bal door. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard draait met de bal, schiet en ... Kulić bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Iloniak kopt de bal weg. Kulić speelt de bal door. Nenezić kopt de bal weg. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bormetti passt de bal zonder na te denken. Kalista is nu in balbezit. Bandeira de Mello met een sublieme pass. Coulthard rent richting de bal. Coulthard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jartsev niet meer kan verder spelen. Duvarp komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bormetti kopt de bal weg. Iloniak heeft problemen om de bal te vangen. Iloniak met een sublieme pass. Bandeira de Mello heeft problemen om de bal te vangen. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - VIRTUS PRO! 0:5

70e minuut.
Coulthard verovert de bal door een tackle van achteren. Coulthard passt de bal met de wreef. Iloniak is nu in balbezit. Iloniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - VIRTUS PRO! 0:6

71e minuut.
bin Yardan probeert naar een medespeler te passen. Coulthard heeft problemen om de bal te vangen. Coulthard passt de bal in één keer door. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Fırıncı geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Coulthard de bal. Fúquene bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard verovert de bal door een tackle van achteren. Coulthard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
bin Yardan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yardan speelt de bal door. Canalaz probeert naar een medespeler te passen. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard haalt uit met een fantastische trap. Kulić bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Iloniak rent richting de bal. Bormetti met een sublieme pass. Kalista bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard is nu in balbezit. Coulthard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bormetti met een sublieme pass. Iloniak heeft problemen om de bal te vangen. Iloniak passt de bal zonder na te denken. Bandeira de Mello geeft een lange en hoge pass. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
bin Yardan is nu in balbezit. Ciccio is nu in balbezit. bin Yardan onderschept slim de pass. bin Yardan geeft de bal voor. Coulthard maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarbeczki 82%, VIRTUS PRO! 18%.
Skarbeczki - VIRTUS PRO! 0:6