Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
krokodylki DS.79 Luzino
michal Tactiek at2
49% Balbezit 51%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 50.8
average Schieten very good
adequate Passen very good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Wysokiński geeft een lange en hoge pass. Radzewicz kopt de bal weg. Daar is Gehrig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vastic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastic draait met de bal, schiet en ... Osbourne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vastic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastic draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
krokodylki - DS.79 Luzino 0:1

23e minuut.
Băşulescu probeert de bal met de borst te controleren. Băşulescu speelt de bal door. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastic verovert de bal door een tackle van achteren. Vastic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pitkäaho geeft een lange en hoge pass. Gehrig kopt de bal weg. Lambert met een sublieme pass. Vastic heeft problemen om de bal te vangen. Vastic schiet op doel. Osbourne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Radzewicz de bal. Gehrig rent richting de bal. Cronstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Cronstedt draait met de bal, schiet en ... Osbourne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
krokodylki - DS.79 Luzino 0:2

31e minuut.
Klungelig pakt Vastic de bal. Pitkäaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombek maakt een afschuwelijke overtreding. Dombek krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Żelechowski heeft problemen om de bal te vangen. Badessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Badessa probeert naar een medespeler te passen. Wysokiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysokiński geeft de bal voor. Osbourne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krokodylki 34%, DS.79 Luzino 66%.
krokodylki - DS.79 Luzino 0:2

46e minuut.
Wing Yee komt het veld opgelopen. Lutkov komt het veld opgelopen. Pitkäaho probeert naar een medespeler te passen. Wing Yee bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Scarrafoni zijn tegenspeler op de grond. Wing Yee raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

56e minuut.
Baten met een sublieme pass. Cărtărescu kopt de bal weg. Domančić probeert de bal aan de voet te houden. Kobiela is nu in balbezit. Kobiela geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Radzewicz met een sublieme pass. Żelechowski heeft problemen om de bal te vangen. Żelechowski passt de bal zonder na te denken. Scarrafoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarrafoni schiet op doel. Baten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Nijhuis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Żelechowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kobiela is nu in balbezit. Kobiela geeft een hoge lob. Baten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scarrafoni rent richting de bal. Scarrafoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
krokodylki - DS.79 Luzino 1:2

66e minuut.
Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Badessa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kobiela. Kobiela krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Dombek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szamborski speelt de bal door. Żelechowski speelt de bal door. Scarrafoni rent richting de bal. Scarrafoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Żelechowski met een sublieme pass. Scarrafoni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adams. Adams krijgt een gele kaart. Scarrafoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kobiela neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Baten met een sublieme pass. Băşulescu controleert de bal met de borst. Băşulescu speelt de bal door. Kobiela is nu in balbezit. Kobiela geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Kobiela de bal. Kobiela speelt de bal door. Keisi geeft een lange en hoge pass. Scarrafoni rent richting de bal. Scarrafoni draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu geeft een hoge lob. Kobiela kan de bal niet met de borst controleren. Scarrafoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarrafoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lutkov zijn tegenspeler op de grond. Radzewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krokodylki 26%, DS.79 Luzino 74%.
krokodylki - DS.79 Luzino 1:2