Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 20:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.171 [del]
  • Stadion: Twierdza
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24000
VIRTUS PRO! Browarek Leżajsk
VPOFFENSIVE2018 Tactiek 3-2-3-1-2
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 48.3
solide Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Kaman verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Solozábal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Yardan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yardan geeft een hoge lob. Rapaić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Solozábal heeft problemen om de bal te vangen. Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma onderschept slim de pass. Di Somma draait met de bal, schiet en ... Jartsev bokst de bal weg.

13e minuut.
Komlósi verovert de bal door een tackle van achteren. Komlósi probeert naar een medespeler te passen. Kaman speelt de bal door. Petrache is nu in balbezit. Petrache draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Komlósi verovert de bal door een tackle van achteren. Komlósi passt de bal in één keer door. Nenezić rent richting de bal. Petrache rent richting de bal. Petrache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sanjulián probeert naar een medespeler te passen. Folgarait bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgarait probeert naar een medespeler te passen. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Petrache rent richting de bal. Baroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache speelt de bal door. Di Somma is nu in balbezit. Di Somma draait met de bal, schiet en ... Jartsev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Canalaz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - Browarek Leżajsk 0:1

26e minuut.
Komlósi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak verovert de bal door een tackle van achteren. Iloniak probeert naar een medespeler te passen. Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Komlósi is nu in balbezit. Komlósi geeft de bal voor. Petrache kopt de bal weg. Di Somma probeert de bal met de borst te controleren. Di Somma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Folgarait is nu in balbezit. Iloniak onderschept slim de pass. Iloniak passt de bal in één keer door. Krustanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustanov haalt uit met een fantastische trap. Rapaić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Nenezić rent richting de bal. Petrache verovert de bal door een tackle van achteren. Petrache passt de bal in één keer door. Di Somma is nu in balbezit. Di Somma schiet op doel. Jartsev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS PRO! 54%, Browarek Leżajsk 46%.
VIRTUS PRO! - Browarek Leżajsk 0:1

47e minuut.
Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache passt de bal in één keer door. Di Somma is nu in balbezit. Di Somma haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nenezić de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Urbanek rent richting de bal. Urbanek met een sublieme pass. Iloniak heeft problemen om de bal te vangen. Iloniak haalt uit met een fantastische trap. Rapaić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Olivo rent richting de bal. Olivo geeft de bal voor. Varesi is nu in balbezit. Urbanek verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanek geeft de bal voor. Rapaić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Daar is Baroch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baroch speelt de bal door. Fırıncı is nu in balbezit. Petrache onderschept slim de pass. Petrache haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Olivo probeert naar een medespeler te passen. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma is nu in balbezit. Di Somma schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nenezić de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Coulthard passt de bal in één keer door. Iloniak heeft problemen om de bal te vangen. Cârlea rent richting de bal. Iloniak onderschept slim de pass. Iloniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Baroch speelt de bal door. Canalaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalaz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Di Somma de bal. Di Somma haalt uit met een fantastische trap. Jartsev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - Browarek Leżajsk 0:2

83e minuut.
Komlósi speelt de bal door. Canalaz probeert naar een medespeler te passen. Di Somma is nu in balbezit. Di Somma draait met de bal, schiet en ... Jartsev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - Browarek Leżajsk 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS PRO! 40%, Browarek Leżajsk 60%.
VIRTUS PRO! - Browarek Leżajsk 0:3