Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VICTORIA WAŁBRZYCH krokodylki
X2 Tactiek michal
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.4 gemiddelde waardering 42.9
average Schieten adequate
average Passen adequate
good Verdedigen solid


15e minuut.
Inworp. Topek komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Camuñas is nu in balbezit. Camuñas geeft de bal voor. Inworp. Bogoescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zenklussen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bogoescu rent richting de bal. Fillippyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogoescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bogoescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sárközy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy haalt uit met een fantastische trap. Topek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTORIA WAŁBRZYCH - krokodylki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VICTORIA WAŁBRZYCH 69%, krokodylki 31%.
VICTORIA WAŁBRZYCH - krokodylki 0:1

50e minuut.
Gehrig geeft een lange en hoge pass. Băşulescu rent richting de bal. Zenklussen rent richting de bal. Zenklussen schiet op doel. Topek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTORIA WAŁBRZYCH - krokodylki 0:2

55e minuut.
Scarrafoni is nu in balbezit. Scarrafoni geeft de bal voor. Sárközy rent richting de bal. Sárközy draait met de bal, schiet en ... Topek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTORIA WAŁBRZYCH - krokodylki 0:3

61e minuut.
Băşulescu kopt de bal weg. Zenklussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy rent richting de bal. Sárközy haalt uit met een fantastische trap. Topek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTORIA WAŁBRZYCH - krokodylki 0:4

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Contreras de bal onder controle te krijgen. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu speelt de bal door. Zenklussen rent richting de bal. Zenklussen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VICTORIA WAŁBRZYCH 70%, krokodylki 30%.
VICTORIA WAŁBRZYCH - krokodylki 0:4