Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skarbeczki DS.79 Luzino
Normal Tactiek at2
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.2 gemiddelde waardering 50.1
adequate Schieten excellent
weak Passen very good
good Verdedigen good


5e minuut.
Badessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Badessa passt de bal zonder na te denken. Lambert speelt de bal door. Cronstedt is nu in balbezit. Cronstedt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Vastic probeert naar een medespeler te passen. Lambert rent richting de bal. Lambert met een sublieme pass. Daar is Cronstedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cronstedt draait met de bal, schiet en ... Kulić bokst de bal weg.

11e minuut.
Wysokiński met een sublieme pass. Lambert rent richting de bal. Valtsur is nu in balbezit. Vastic onderschept slim de pass. Vastic met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Cronstedt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalista. Cronstedt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Badessa met een snel genomen vrije trap. Cronstedt maakt een snoekduik en kopt de bal. Kulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Magener bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastic verovert de bal door een tackle van achteren. Kalista rent richting de bal. Vastic onderschept slim de pass. Vastic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Wysokiński rent richting de bal. Wysokiński probeert naar een medespeler te passen. Badessa rent richting de bal. Badessa geeft de bal voor. Cronstedt maakt een snoekduik en kopt de bal. Kulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Fúquene onderschept slim de pass. Fúquene geeft een hoge lob. Wysokiński rent richting de bal. Wysokiński geeft de bal voor. Cronstedt krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cronstedt rent richting de bal. Pitkäaho rent richting de bal. Fúquene geeft de bal voor. Lambert kopt de bal weg. Kalista kan de bal niet met de borst controleren. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Magener verovert de bal door een tackle van achteren. Magener speelt de bal door. Domančić met een sublieme pass. Szamborski geeft een hoge lob. Cronstedt maakt een snoekduik en kopt de bal. Kulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Domančić probeert naar een medespeler te passen. Vastic speelt de bal door. Pitkäaho heeft problemen om de bal te vangen. Cronstedt is nu in balbezit. Cronstedt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wing Yee komt het veld opgelopen. Lutkov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarbeczki 69%, DS.79 Luzino 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skarbeczki - DS.79 Luzino 0:0

47e minuut.
Kalista onderschept slim de pass. Kalista speelt de bal door. Badessa met een sublieme pass. Lutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutkov draait met de bal, schiet en ... Kulić bokst de bal weg.

52e minuut.
van Kempen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysokiński verovert de bal door een tackle van achteren. Wysokiński speelt de bal door. Lutkov is nu in balbezit. Lutkov draait met de bal, schiet en ... Kulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Daar is Lambert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambert geeft de bal voor. Lutkov kopt de bal weg. Pitkäaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkäaho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lucaciu geeft de bal voor. Wysokiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert speelt de bal door. Wing Yee rent richting de bal. Wing Yee draait met de bal, schiet en ... Kulić bokst de bal weg.

89e minuut.
Lambert is nu in balbezit. Lambert probeert naar een medespeler te passen. Kalista heeft problemen om de bal te vangen. Lutkov rent richting de bal. Lutkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarbeczki 65%, DS.79 Luzino 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skarbeczki - DS.79 Luzino 0:0