Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Browarek Leżajsk VICTORIA WAŁBRZYCH
3-2-3-1-2 Tactiek X2
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 38.4
wonderbaarlijk Schieten matig
matig Passen matig
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Baroch rent richting de bal. Di Somma rent richting de bal. Baroch met een sublieme pass. Petrache rent richting de bal. Petrache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Baroch kopt de bal weg. Camuñas rent richting de bal. Di Somma onderschept slim de pass. Di Somma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - VICTORIA WAŁBRZYCH 1:0

15e minuut.
Petrache controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Topek komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Olivo rent richting de bal. Olivo probeert naar een medespeler te passen. Di Somma rent richting de bal. Di Somma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - VICTORIA WAŁBRZYCH 2:0

24e minuut.
Baroch verovert de bal door een tackle van achteren. Di Somma is nu in balbezit. Baroch rent richting de bal. Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma draait met de bal, schiet en ... Topek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Daar is Zagórski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagórski geeft een lange en hoge pass. Di Somma is nu in balbezit. Di Somma schiet op doel. Topek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - VICTORIA WAŁBRZYCH 3:0

37e minuut.
Zagórski geeft de bal voor. Polumenta is nu in balbezit. Polumenta probeert naar een medespeler te passen. Zachęta is nu in balbezit. Zachęta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cârlea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanjulián is nu in balbezit. Sanjulián geeft de bal voor. Daar is Grímsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grímsson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Browarek Leżajsk 52%, VICTORIA WAŁBRZYCH 48%.
Browarek Leżajsk - VICTORIA WAŁBRZYCH 3:0

50e minuut.
Petrache schiet op doel. Daar is Zagórski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma haalt uit met een fantastische trap. Topek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - VICTORIA WAŁBRZYCH 4:0

51e minuut.
Komlósi geeft de bal voor. Grímsson is nu in balbezit. Di Somma verovert de bal door een tackle van achteren. Di Somma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - VICTORIA WAŁBRZYCH 5:0

52e minuut.
Contreras met een sublieme pass. Di Somma rent richting de bal. Camuñas rent richting de bal. Di Somma onderschept slim de pass. Di Somma schiet op doel. Topek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Zagórski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivo met de inworp. Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma haalt uit met een fantastische trap. Topek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Grímsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrache rent richting de bal. Petrache schiet op doel. Topek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - VICTORIA WAŁBRZYCH 6:0

58e minuut.
Baroch is nu in balbezit. Baroch passt de bal met de wreef. Di Somma rent richting de bal. Di Somma draait met de bal, schiet en ... Topek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Browarek Leżajsk - VICTORIA WAŁBRZYCH 7:0

62e minuut.
Folgarait rent richting de bal. Folgarait passt de bal in één keer door. Di Somma is nu in balbezit. Baroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Polumenta verovert de bal door een tackle van achteren. Polumenta geeft de bal voor. Kaman geeft de bal voor. Di Somma is nu in balbezit. Di Somma draait met de bal, schiet en ... Topek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Di Somma rent richting de bal. Di Somma haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Browarek Leżajsk 49%, VICTORIA WAŁBRZYCH 51%.
Browarek Leżajsk - VICTORIA WAŁBRZYCH 7:0