Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
J@ga J@ga DS.79 Luzino
def Tactiek at2
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 27
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 47.8
matig Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Simini met een sublieme pass. Klatt rent richting de bal. Klatt passt de bal met de wreef. Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Junosza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Vastic is nu in balbezit. Vastic met een sublieme pass. Pitkäaho rent richting de bal. Pitkäaho haalt uit met een fantastische trap. Dąblewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
J@ga J@ga - DS.79 Luzino 0:1

8e minuut.
Simini kan de bal niet met de borst controleren. Lambert verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert passt de bal zonder na te denken. Pitkäaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkäaho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klatt haalt uit met een fantastische trap. Adams onderschept slim de pass. Chiş speelt de bal door. Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Simini bereikt de bal nog maar net als eerste. Simini geeft een hoge lob. Wiaderny is nu in balbezit. Wiaderny draait met de bal, schiet en ... Nijhuis probeert de bal aan de voet te houden. Junosza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Perez rent richting de bal. Domančić geeft de bal voor. Trojan heeft problemen om de bal te vangen. Cronstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Simini is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cronstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cronstedt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Badessa met een snel genomen vrije trap. Cronstedt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klatt kopt de bal weg. Adams rent richting de bal. Klatt begaat een overtreding. Klatt krijgt een gele kaart. Adams wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Adams kan niet meer verder spelen. Janitor komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Vastic passt de bal zonder na te denken. Cronstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda maakt een afschuwelijke overtreding. Puda krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Pitkäaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojan begaat een overtreding. Pitkäaho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Badessa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cronstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronstedt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: J@ga J@ga 55%, DS.79 Luzino 45%.
J@ga J@ga - DS.79 Luzino 0:1

46e minuut.
Wing Yee komt het veld opgelopen. Lutkov komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Simini met een sublieme pass. Pitkäaho is nu in balbezit. Lutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutkov haalt uit met een fantastische trap. Kęska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dąblewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Klatt is nu in balbezit. Badessa onderschept slim de pass. Badessa probeert naar een medespeler te passen. Lutkov rent richting de bal. Lutkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Wing Yee rent richting de bal. Wing Yee passt de bal met de wreef. Lutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutkov schiet op doel. Dąblewski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
J@ga J@ga - DS.79 Luzino 0:2

73e minuut.
Badessa passt de bal met de wreef. Simini probeert de bal met de borst te controleren. Wing Yee met een sublieme pass. Lutkov is nu in balbezit. Lutkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kęska kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Badessa de bal onder controle te krijgen. Badessa passt de bal zonder na te denken. Lutkov is nu in balbezit. Lutkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pitkäaho passt de bal met de wreef. Lutkov is nu in balbezit. Lutkov probeert naar een medespeler te passen. Wing Yee is nu in balbezit. Wing Yee haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lambert probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wing Yee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trojan speelt de bal door. Wing Yee rent richting de bal. Wing Yee draait met de bal, schiet en ... Dąblewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Szałęga probeert de bal aan de voet te houden. Trojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Yee verovert de bal door een tackle van achteren. Lutkov rent richting de bal. Lutkov draait met de bal, schiet en ... Dąblewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: J@ga J@ga 65%, DS.79 Luzino 35%.
J@ga J@ga - DS.79 Luzino 0:2