Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skarbeczki Browarek Leżajsk
Normal Tactiek 3-2-3-1-2
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 49.9
adequate Schieten outstanding
adequate Passen average
adequate Verdedigen solid


8e minuut.
Bartholomeu geeft een lange en hoge pass. Baroch rent richting de bal. Lopès onderschept slim de pass. van Kempen is nu in balbezit. van Kempen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Bartholomeu rent richting de bal. Cârlea onderschept slim de pass. Cârlea geeft een hoge lob. Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Sanjulián geeft een lange en hoge pass. Ciccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache onderschept slim de pass. Petrache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - Browarek Leżajsk 0:1

30e minuut.
Kaman speelt de bal door. Daar is Olivo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Kempen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kempen draait met de bal, schiet en ... Rapaić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Olivo probeert naar een medespeler te passen. Kaman heeft problemen om de bal te vangen. Kaman geeft de bal voor. Di Somma is nu in balbezit. Di Somma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - Browarek Leżajsk 0:2

36e minuut.
Lopès bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroch onderschept slim de pass. Baroch passt de bal zonder na te denken. Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Somma haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarbeczki 50%, Browarek Leżajsk 50%.
Skarbeczki - Browarek Leżajsk 0:2

48e minuut.
Baroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroch passt de bal in één keer door. Mijajlović rent richting de bal. Petrache verovert de bal door een tackle van achteren. Petrache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache passt de bal met de wreef. Di Somma rent richting de bal. Di Somma draait met de bal, schiet en ... Kulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - Browarek Leżajsk 0:3

54e minuut.
Biesik geeft de bal voor. Olivo is nu in balbezit. Olivo passt de bal zonder na te denken. Petrache is nu in balbezit. Petrache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
van den Schoot probeert naar een medespeler te passen. Cârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlea geeft een lange en hoge pass. Baroch rent richting de bal. Baroch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kulić met een harde bal richting middenveld. Olivo kopt de bal weg. Klungelig pakt Mijajlović de bal. Di Somma rent richting de bal. Di Somma draait met de bal, schiet en ... Kulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Varesi bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Schoot verovert de bal door een tackle van achteren. Cârlea maakt een afschuwelijke overtreding. van den Schoot raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. van den Schoot kan niet meer verder spelen. Sekel komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Lopès heeft problemen om de bal te vangen. Baroch rent richting de bal. Baroch passt de bal met de wreef. Di Somma rent richting de bal. Di Somma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - Browarek Leżajsk 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarbeczki 49%, Browarek Leżajsk 51%.
Skarbeczki - Browarek Leżajsk 0:4