Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.171 [del]
  • Stadion: Twierdza
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 23635
VIRTUS PRO! WKS Albatros
VPOFFENSIVE2018 Tactiek comeback
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 42.6
solide Schieten redelijk
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Iloniak rent richting de bal. Urbanek met een sublieme pass. Coulthard is nu in balbezit. Coulthard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - WKS Albatros 1:0

7e minuut.
Wyżykowski speelt de bal door. Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanek passt de bal zonder na te denken. Krustanov is nu in balbezit. Krustanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - WKS Albatros 2:0

11e minuut.
Krustanov probeert naar een medespeler te passen. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard speelt de bal door. Daar is Iloniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iloniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - WKS Albatros 3:0

17e minuut.
Wyżykowski passt de bal met de wreef. Daar is Kruusa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruusa passt de bal in één keer door. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Moceanu rent richting de bal. Canalaz is nu in balbezit. Moceanu onderschept slim de pass. Moceanu haalt uit met een fantastische trap. Jartsev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - WKS Albatros 3:1

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jartsev niet meer kan verder spelen. Duvarp komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu passt de bal in één keer door. Santana is nu in balbezit. Santana haalt uit met een fantastische trap. Duvarp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - WKS Albatros 3:2

35e minuut.
Urbanek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leumann komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Kruusa probeert naar een medespeler te passen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana passt de bal in één keer door. Kruusa rent richting de bal. Kruusa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS PRO! 54%, WKS Albatros 46%.
VIRTUS PRO! - WKS Albatros 3:2

58e minuut.
Klungelig pakt Criţă de bal. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustanov rent richting de bal. Krustanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - WKS Albatros 4:2

59e minuut.
bin Yardan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yardan passt de bal in één keer door. Krustanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard is nu in balbezit. Coulthard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Coulthard probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wyżykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyżykowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Iloniak de bal. Iloniak schiet op doel. Uluoğuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

77e minuut.
Jaczko probeert naar een medespeler te passen. Santana rent richting de bal. Santana met een sublieme pass. Moceanu is nu in balbezit. Moceanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Wyżykowski onderschept slim de pass. Wyżykowski geeft een lange en hoge pass. Sladkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard onderschept slim de pass. Coulthard draait met de bal, schiet en ... Paal! Uluoğuz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS PRO! 43%, WKS Albatros 57%.
VIRTUS PRO! - WKS Albatros 4:2