Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
krokodylki Skarbeczki
michal Tactiek 532
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
48.6 gemiddelde waardering 46.5
goed Schieten goed
goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zenklussen de bal. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kazalski geeft een lange en hoge pass. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu probeert naar een medespeler te passen. Sárközy is nu in balbezit. Sárközy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Scarrafoni geeft een hoge lob. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu met een sublieme pass. Zenklussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenklussen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Fúquene geeft een hoge lob. Akbaba kopt de bal weg. Sekel rent richting de bal. Sekel geeft de bal voor. Bartholomeu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Sekel is nu in balbezit. Sekel geeft een lange en hoge pass. Gehrig rent richting de bal. Lopès onderschept slim de pass. Lopès draait met de bal, schiet en ... Kessler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Akbaba heeft problemen om de bal te vangen. Akbaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
krokodylki - Skarbeczki 0:1

23e minuut.
Dombek rent richting de bal. Dombek passt de bal in één keer door. Sárközy rent richting de bal. Sárközy haalt uit met een fantastische trap. Káldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
krokodylki - Skarbeczki 1:1

27e minuut.
Kalista speelt de bal door. Zenklussen heeft problemen om de bal te vangen. Kalista begaat een overtreding. Kalista krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Keisi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fúquene de bal. Sárközy is nu in balbezit. Sárközy draait met de bal, schiet en ... Káldi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
krokodylki - Skarbeczki 2:1

34e minuut.
Kazalski probeert de bal aan de voet te houden. Zenklussen rent richting de bal. Zenklussen passt de bal in één keer door. Sárközy rent richting de bal. Sárközy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Furfaro rent richting de bal. Furfaro probeert naar een medespeler te passen. Bartholomeu rent richting de bal. Bartholomeu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Kalista neemt vlug de vrije trap. Bartholomeu rent richting de bal. Ferraço legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferraço krijgt een gele kaart. Bartholomeu raakt geblesseerd tijdens het duel. Akbaba neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kessler bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krokodylki 49%, Skarbeczki 51%.
krokodylki - Skarbeczki 2:1

48e minuut.
Fúquene probeert naar een medespeler te passen. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Sárközy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sárközy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Fúquene de bal. Sárközy is nu in balbezit. Sárközy haalt uit met een fantastische trap. Káldi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dombek is nu in balbezit. Băşulescu geeft een lange en hoge pass. Fúquene heeft problemen om de bal te vangen. Sárközy rent richting de bal. Sárközy draait met de bal, schiet en ... Káldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magener met de inworp. Sekel bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Băşulescu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sárközy is nu in balbezit. Sárközy haalt uit met een fantastische trap. Káldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Băşulescu kopt de bal weg. Zenklussen rent richting de bal. Deaconescu met een sublieme pass. Sárközy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Furfaro is nu in balbezit. Furfaro met een sublieme pass. Gehrig rent richting de bal. Bartholomeu verovert de bal door een tackle van achteren. Bartholomeu geeft een lange en hoge pass. Kessler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Lopès bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzewicz onderschept slim de pass. Radzewicz geeft een lange en hoge pass. Sárközy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy haalt uit met een fantastische trap. Káldi bokst de bal weg.

90e minuut.
Radzewicz passt de bal in één keer door. Sárközy rent richting de bal. Kazalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy verovert de bal door een tackle van achteren. Sárközy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krokodylki 32%, Skarbeczki 68%.
krokodylki - Skarbeczki 2:1