Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Filip.An.Rob. Braniewo Mistrz
filippo Tactiek bingo
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 48.1
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Kőhalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Kőhalmi passt de bal met de wreef. Berberović is nu in balbezit. Ubaldini rent richting de bal. Ubaldini draait met de bal, schiet en ... Cambié kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Kőhalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Kőhalmi passt de bal met de wreef. Râpanu speelt de bal door. Berberović is nu in balbezit. Berberović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Carpintero Fernández controleert de bal met de borst. Hurduc is nu in balbezit. Hurduc passt de bal in één keer door. Berberović rent richting de bal. Berberović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Râpanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Râpanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kőhalmi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović draait met de bal, schiet en ... Paal! Corna heeft problemen om de bal te vangen. Alava probeert naar een medespeler te passen. Ubaldini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubaldini haalt uit met een fantastische trap. Cambié kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Râpanu neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kruusmann controleert de bal met de borst. Villaverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruusmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kruusmann geeft de bal voor. Berberović maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sereni is nu in balbezit. Ubaldini verovert de bal door een tackle van achteren. Ubaldini passt de bal met de wreef. Berberović heeft problemen om de bal te vangen. Berberović schiet op doel. Cambié kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sundermann onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Japón rent richting de bal. Berberović onderschept slim de pass. Berberović schiet op doel. Cambié probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Braniewo Mistrz 1:0

37e minuut.
Racchetti onderschept slim de pass. Racchetti probeert naar een medespeler te passen. Hashani speelt de bal door. Carpintero Fernández is nu in balbezit. Carpintero Fernández draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Berberović is nu in balbezit. Ubaldini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sereni. Sereni krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Carpintero Fernández passt de bal met de wreef. Welbeck is nu in balbezit. Welbeck geeft een lange en hoge pass. Carpintero Fernández krijgt zijn hoofd ertegen. Guerrero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niemiec bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Filip.An.Rob. 41%, Braniewo Mistrz 59%.
F.C.Filip.An.Rob. - Braniewo Mistrz 1:0

48e minuut.
Sundermann geeft een lange en hoge pass. Zaborski kopt de bal weg. Sereni speelt de bal door. Carpintero Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero Fernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Hurduc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carpintero Fernández is nu in balbezit. Carpintero Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Filip.An.Rob. - Braniewo Mistrz 1:1

50e minuut.
Kőhalmi is nu in balbezit. Kőhalmi speelt de bal door. Kruusmann met een sublieme pass. Berberović is nu in balbezit. Berberović haalt uit met een fantastische trap. Cambié kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ubaldini bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Sundermann probeert naar een medespeler te passen. Kulbilge probeert naar een medespeler te passen. Racchetti is nu in balbezit. Râpanu verovert de bal door een tackle van achteren. Râpanu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kulbilge probeert naar een medespeler te passen. Kőhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőhalmi met een sublieme pass. Ubaldini is nu in balbezit. Ubaldini schiet op doel. Cambié verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Kőhalmi met een sublieme pass. Alava speelt de bal door. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubaldini is nu in balbezit. Ubaldini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kőhalmi geeft een lange en hoge pass. Racchetti heeft problemen om de bal te vangen. Râpanu probeert naar een medespeler te passen. Berberović is nu in balbezit. Berberović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Berberović is nu in balbezit. Berberović passt de bal in één keer door. Ubaldini is nu in balbezit. Ubaldini draait met de bal, schiet en ... Cambié probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Braniewo Mistrz 2:1

86e minuut.
Kőhalmi probeert naar een medespeler te passen. Filgueira controleert de bal met de borst. Filgueira probeert naar een medespeler te passen. Carpintero Fernández is nu in balbezit. Carpintero Fernández haalt uit met een fantastische trap. Niemiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Klungelig pakt Alava de bal. Alava passt de bal in één keer door. Kőhalmi probeert naar een medespeler te passen. Ubaldini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubaldini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Filip.An.Rob. 28%, Braniewo Mistrz 72%.
F.C.Filip.An.Rob. - Braniewo Mistrz 2:1