Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buli Z-ne Lomboo
Pozdro Ziomy Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 20.6
uitstekend Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mavrocordat met een snelle inworp. Féher bereikt de bal nog maar net als eerste. Féher geeft een hoge lob. Sapun maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Lomboo 1:0

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Fişer de bal onder controle te krijgen. Łatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Féher zijn tegenspeler op de grond. Féher krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Młotkowski met de inworp. Bombardier rent richting de bal. Bombardier passt de bal zonder na te denken. Sapun rent richting de bal. Sapun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Féher speelt de bal door. Sapun bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapun onderschept slim de pass. Sapun schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Entrialgo geeft de bal voor. Daar is Sapun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mráz is nu in balbezit. Mráz schiet op doel. Koczot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Lomboo 2:0

22e minuut.
Mavrocordat is nu in balbezit. Mavrocordat geeft de bal voor. Rozhukaniec kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mráz de bal onder controle te krijgen. Mráz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Lomboo 3:0

24e minuut.
Leśniowski met een sublieme pass. Oczachowski rent richting de bal. Féher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Féher krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Oczachowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Oczachowski kan niet meer verder spelen. Hanusz komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Pikul passt de bal in één keer door. Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Sapun bereikt de bal nog maar net als eerste. Fişer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fişer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Lomboo 4:0

29e minuut.
Mavrocordat met een snelle inworp. Niedźwiedź bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiedź speelt de bal door. Sapun rent richting de bal. Sapun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Lomboo 5:0

34e minuut.
Drăgănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgănescu speelt de bal door. Entrialgo rent richting de bal. Entrialgo geeft een hoge lob. Sapun maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pikul is nu in balbezit. Mavrocordat onderschept slim de pass. Mavrocordat geeft een lange en hoge pass. Leśniowski heeft problemen om de bal te vangen. Mavrocordat geeft een hoge lob. Koczot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Koczot niet meer kan verder spelen. Topór komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Daar is Bombardier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu passt de bal met de wreef. Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buli Z-ne 19%, Lomboo 81%.
Buli Z-ne - Lomboo 5:0

47e minuut.
Sapun verovert de bal door een tackle van achteren. Sapun probeert naar een medespeler te passen. Fişer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fişer schiet op doel. Listewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Topór probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Lomboo 6:0

49e minuut.
Mráz passt de bal in één keer door. Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat met een sublieme pass. Fişer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fişer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Niedźwiedź geeft de bal voor. Daar is Listewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fişer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fişer draait met de bal, schiet en ... Topór probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Lomboo 7:0

50e minuut.
Mráz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz verovert de bal door een tackle van achteren. Hanusz probeert naar een medespeler te passen. Bombardier rent richting de bal. Bombardier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. Topór trapt de bal weg. Bombardier kopt de bal weg. Klungelig pakt Mráz de bal. Mráz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Lomboo 8:0

55e minuut.
Niedźwiedź rent richting de bal. Niedźwiedź probeert naar een medespeler te passen. Sapun is nu in balbezit. Fişer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fişer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Entrialgo speelt de bal door. Sapun is nu in balbezit. Sapun passt de bal met de wreef. Fişer is nu in balbezit. Fişer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Niedźwiedź onderschept slim de pass. Inworp. Młotkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bombardier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardier haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Bombardier rent richting de bal. Royer onderschept slim de pass. Royer passt de bal met de wreef. Fişer is nu in balbezit. Fişer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Năstăsescu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Niedźwiedź rent richting de bal. Niedźwiedź speelt de bal door. Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat geeft de bal voor. Fişer krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pikul rent richting de bal. Năstăsescu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsescu probeert naar een medespeler te passen. Fişer heeft problemen om de bal te vangen. Fişer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Lomboo 9:0

65e minuut.
Entrialgo met een sublieme pass. Sapun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pikul is nu in balbezit. Năstăsescu onderschept slim de pass. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Niedźwiedź onderschept slim de pass. Niedźwiedź geeft een lange en hoge pass. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Listewski de bal onder controle te krijgen. Topór bokst de bal weg. Fişer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fişer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Lomboo 10:0

69e minuut.
Bombardier met een sublieme pass. Klungelig pakt Hanusz de bal. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Flaszka komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Entrialgo probeert naar een medespeler te passen. Năstăsescu probeert naar een medespeler te passen. Fişer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fişer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Royer speelt de bal door. Entrialgo is nu in balbezit. Entrialgo geeft een hoge lob. Fişer maakt een snoekduik en kopt de bal. Topór maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Lomboo 11:0

73e minuut.
Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu onderschept slim de pass. Năstăsescu geeft een hoge lob. Flaszka is nu in balbezit. Flaszka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Łatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu geeft de bal voor. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap. Topór probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pikul. Năstăsescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorgolewski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Flaszka kopt de bal weg. Daar is Entrialgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Entrialgo met een sublieme pass. Fişer rent richting de bal. Fişer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Flaszka is nu in balbezit. Flaszka passt de bal met de wreef. Fişer rent richting de bal. Fişer draait met de bal, schiet en ... Topór werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Lomboo 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buli Z-ne 24%, Lomboo 76%.
Buli Z-ne - Lomboo 12:0