Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Jafa Oława NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH
1 Tactiek (L)
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 54.3
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Megleski speelt de bal door. Salas is nu in balbezit. Salas speelt de bal door. Cuzzola rent richting de bal. Cuzzola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Westra kopt de bal weg. Zoliborz rent richting de bal. Favstov rent richting de bal. Favstov schiet op doel. Jakosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:1

24e minuut.
Jacamo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drăgănescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Westra geeft een lange en hoge pass. Chinţoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Jakosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Westra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Favstov speelt de bal door. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:2

33e minuut.
Salas is nu in balbezit. Salas probeert naar een medespeler te passen. Megleski speelt de bal door. Cuzzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzzola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Jacamo is nu in balbezit. Jacamo geeft een hoge lob. Cuzzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Megleski met een sublieme pass. Cuzzola heeft problemen om de bal te vangen. Vinclav begaat een overtreding. Vinclav krijgt een gele kaart. Cuzzola raakt geblesseerd tijdens het duel. Prestar komt bij de bal en schiet. Branch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jafa Oława 55%, NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 45%.
LZS Jafa Oława - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:2

47e minuut.
Prestar speelt de bal door. Tuomisaari probeert naar een medespeler te passen. Daar is Matuidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuzzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzzola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Benedettelli rent richting de bal. Benedettelli passt de bal zonder na te denken. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... Jakosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:3

60e minuut.
Vinclav bereikt de bal nog maar net als eerste. Megleski verovert de bal door een tackle van achteren. Megleski speelt de bal door. Cuzzola is nu in balbezit. Cuzzola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Inworp. Drăgănescu met een snelle inworp. Westra bereikt de bal nog maar net als eerste. Westra geeft een hoge lob. Chinţoiu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Benedettelli kopt de bal weg. Prestar rent richting de bal. Prestar passt de bal zonder na te denken. Dragomir is nu in balbezit. Dragomir draait met de bal, schiet en ... Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Drăgănescu speelt de bal door. Vinclav bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinclav probeert naar een medespeler te passen. Westra heeft problemen om de bal te vangen. Westra geeft een hoge lob. Jakosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chinţoiu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jafa Oława 50%, NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 50%.
LZS Jafa Oława - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 0:4