Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH LZS Jafa Oława
(L) Tactiek 1
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 49.9
goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Haken verovert de bal door een tackle van achteren. Haken speelt de bal door. Curió bereikt de bal nog maar net als eerste. Curió geeft een hoge lob. Anić maakt een snoekduik en kopt de bal. Branch bokst de bal weg.

9e minuut.
Branch probeert naar een medespeler te passen. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu passt de bal met de wreef. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski geeft een hoge lob. Melgar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rato is nu in balbezit. Rato geeft een hoge lob. Melgar met een sublieme pass. van Hoye kopt de bal weg. Anić is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zoliborz geeft een hoge lob. Anić kopt de bal weg. Daar is Rato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye schiet op doel. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Biajgo speelt de bal door. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye speelt de bal door. Anić is nu in balbezit. Anić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 60%, LZS Jafa Oława 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - LZS Jafa Oława 0:0

51e minuut.
Cypryjak geeft de bal voor. Anić kopt de bal weg. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye haalt uit met een fantastische trap. Branch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sbrozi speelt de bal door. Anić is nu in balbezit. Cárdenas begaat een overtreding. Cárdenas krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Biajgo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prestar is nu in balbezit. Prestar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Prestar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salas komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sbrozi onderschept slim de pass. Sbrozi met een sublieme pass. Salas speelt de bal door. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski heeft problemen om de bal te vangen. Gilewski geeft een lange en hoge pass. Fumagalli maakt een snoekduik en kopt de bal. Melgar bokst de bal weg.

78e minuut.
Matuidi kopt de bal weg. Anić rent richting de bal. Anić passt de bal in één keer door. Daar is van Hoye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hoye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Wyleżych geeft een hoge lob. Westra kopt de bal weg. Salas probeert naar een medespeler te passen. van Hoye rent richting de bal. van Hoye draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Curió passt de bal zonder na te denken. Daar is van Hoye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hoye passt de bal met de wreef. Anić heeft problemen om de bal te vangen. Anić schiet op doel. Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 59%, LZS Jafa Oława 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - LZS Jafa Oława 0:0