Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH Tivoli Brau
(L) Tactiek y8
52% Balbezit 48%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
52 gemiddelde waardering 53
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Blanco speelt de bal door. Stalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis rent richting de bal. Kynigalakis draait met de bal, schiet en ... Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Bæk passt de bal zonder na te denken. Oktober is nu in balbezit. Oktober passt de bal met de wreef. Stalewski is nu in balbezit. Stalewski haalt uit met een fantastische trap. Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuomisaari bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Tivoli Brau 0:1

6e minuut.
Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Blanco de bal. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis probeert naar een medespeler te passen. Blanco met een sublieme pass. Daar is Stalewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stalewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Vutkov geeft de bal voor. Stalewski kopt de bal weg. Kynigalakis heeft problemen om de bal te vangen. Kynigalakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Tivoli Brau 0:2

16e minuut.
Jeziński rent richting de bal. Jeziński passt de bal met de wreef. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis draait met de bal, schiet en ... Branch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Tivoli Brau 0:3

19e minuut.
Drăgănescu speelt de bal door. Oktober geeft de bal voor. Tuomisaari verovert de bal door een tackle van achteren. Kynigalakis heeft problemen om de bal te vangen. Kynigalakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vutkov kopt de bal weg. Rato is nu in balbezit. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco geeft de bal voor. Kynigalakis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Chinţoiu rent richting de bal. Favstov speelt de bal door. Westra heeft problemen om de bal te vangen. Westra geeft een hoge lob. Gilewski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kazura is nu in balbezit. Kazura probeert naar een medespeler te passen. Tabanyan geeft een hoge lob. Kynigalakis rent richting de bal. Kynigalakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Jeziński is nu in balbezit. Jeziński passt de bal zonder na te denken. Kynigalakis heeft problemen om de bal te vangen. Kynigalakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Tivoli Brau 0:4

34e minuut.
Tabanyan is nu in balbezit. Tabanyan geeft een lange en hoge pass. Blanco is nu in balbezit. Kynigalakis rent richting de bal. Kynigalakis haalt uit met een fantastische trap. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Tuomisaari geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blanco met een snelle inworp. Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis schiet op doel. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

41e minuut.
Stalewski kopt de bal weg. Oktober bereikt de bal nog maar net als eerste. Oktober passt de bal met de wreef. Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis schiet op doel. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tuomisaari kopt de bal weg. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco geeft de bal voor. Correa heeft problemen om de bal te vangen. Stalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Tivoli Brau 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 73%, Tivoli Brau 27%.
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Tivoli Brau 0:5

47e minuut.
Vinclav bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalewski onderschept slim de pass. Kynigalakis is nu in balbezit. Stalewski is nu in balbezit. Stalewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Vutkov met een sublieme pass. Kazura geeft de bal voor. Klungelig pakt Correa de bal. Stalewski rent richting de bal. Stalewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Rato heeft problemen om de bal te vangen. Oktober bereikt de bal nog maar net als eerste. Oktober probeert naar een medespeler te passen. Kynigalakis rent richting de bal. Kynigalakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Tivoli Brau 0:6

52e minuut.
Stalewski kopt de bal weg. Daar is Tuomisaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kynigalakis is nu in balbezit. Kynigalakis haalt uit met een fantastische trap. Branch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Tivoli Brau 0:7

59e minuut.
Vinclav geeft de bal voor. Favstov rent richting de bal. Favstov passt de bal in één keer door. Westra bereikt de bal nog maar net als eerste. Westra geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vinclav is nu in balbezit. Vinclav passt de bal met de wreef. Matuidi met een sublieme pass. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Blanco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ivankov komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tabanyan geeft een lange en hoge pass. Ivankov kopt de bal weg. Kynigalakis rent richting de bal. Kynigalakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tabanyan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Tivoli Brau 0:8

82e minuut.
Vinclav met een sublieme pass. Westra rent richting de bal. Westra passt de bal in één keer door. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziński verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Westra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chinţoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Jeziński geeft de bal voor. Tuomisaari rent richting de bal. Kynigalakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kynigalakis haalt uit met een fantastische trap. Branch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Tivoli Brau 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 62%, Tivoli Brau 38%.
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - Tivoli Brau 0:9