Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Jafa Oława ekstraklapowcy
1 Tactiek ligówka
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 47.6
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Salas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lee is nu in balbezit. Cuzzola verovert de bal door een tackle van achteren. Cuzzola geeft een lange en hoge pass. Dragomir springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Amnar passt de bal zonder na te denken. Hällegard is nu in balbezit. Celotto begaat een overtreding. Hällegard raakt geblesseerd tijdens het duel. Hällegard komt bij de bal en schiet. Jakosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Cazzato speelt de bal door. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomir maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dragomir naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Hällegard passt de bal in één keer door. Cypryjak rent richting de bal. Cypryjak geeft de bal voor. Balbi controleert de bal met de borst. Balbi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jakosz trapt de bal weg. Megleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Megleski passt de bal met de wreef. Daar is Cuzzola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuzzola schiet op doel. Fita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Hällegard geeft een hoge lob. Klungelig pakt Benedettelli de bal. Cazzato is nu in balbezit. Cazzato haalt uit met een fantastische trap. Jakosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cazzato kopt de bal weg. Balbi rent richting de bal. Balbi passt de bal zonder na te denken. Cazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzato haalt uit met een fantastische trap. Jakosz bokst de bal weg.

44e minuut.
Cazzato rent richting de bal. Benedettelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cazzato raakt geblesseerd tijdens het duel. Balbi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Jakosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - ekstraklapowcy 0:1

45e minuut.
Cazzato rent richting de bal. Benedettelli begaat een overtreding. Cazzato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hällegard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cazzato krijgt zijn hoofd ertegen. Jakosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - ekstraklapowcy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jafa Oława 59%, ekstraklapowcy 41%.
LZS Jafa Oława - ekstraklapowcy 0:2

47e minuut.
Hällegard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hällegard probeert naar een medespeler te passen. Balbi is nu in balbezit. Balbi schiet op doel. Paal!

68e minuut.
Gmitrzuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ambroszkiewicz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Cazzato rent richting de bal. Benedettelli onderschept slim de pass. Benedettelli passt de bal met de wreef. Cuzzola rent richting de bal. Cuzzola draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jafa Oława 52%, ekstraklapowcy 48%.
LZS Jafa Oława - ekstraklapowcy 0:2