Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ekstraklapowcy LZS Jafa Oława
ligówka Tactiek 1
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 51.4
very good Schieten solid
adequate Passen very good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Hällegard rent richting de bal. Hällegard met een sublieme pass. Cypryjak rent richting de bal. Cazzato verovert de bal door een tackle van achteren. Cazzato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Zlatkovič passt de bal met de wreef. Balbi is nu in balbezit. Balbi speelt de bal door. Cazzato rent richting de bal. Cazzato haalt uit met een fantastische trap. Melgar bokst de bal weg.

8e minuut.
Hällegard probeert naar een medespeler te passen. Cazzato is nu in balbezit. Cypryjak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cypryjak krijgt een gele kaart. Cazzato raakt geblesseerd tijdens het duel. Balbi neemt de penalty, wat een uithaal! Melgar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - LZS Jafa Oława 1:0

9e minuut.
Olszowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Hoye is nu in balbezit. Zlatkovič schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zlatkovič krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Klungelig pakt Lee de bal. Biajgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee begaat een overtreding. Lee krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Curió heeft problemen om de bal te vangen. Olszowski onderschept slim de pass. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye draait met de bal, schiet en ... Buroň probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ekstraklapowcy - LZS Jafa Oława 1:1

22e minuut.
Klungelig pakt Amnar de bal. Biajgo is nu in balbezit. Biajgo haalt uit met een fantastische trap. Amnar probeert de bal aan de voet te houden. Prestar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Fita trapt de bal weg. Prestar controleert de bal met de borst. Lee met een sublieme pass. Balbi is nu in balbezit. Balbi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Melgar probeert naar een medespeler te passen. Biajgo kopt de bal weg. Zlatkovič speelt de bal door. Daar is Balbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balbi haalt uit met een fantastische trap. Melgar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Hällegard verovert de bal door een tackle van achteren. Hällegard met een sublieme pass. Daar is Cazzato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hällegard geeft de bal voor. Balbi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Biajgo met een sublieme pass. Prestar rent richting de bal. Prestar passt de bal zonder na te denken. Dragomir is nu in balbezit. Dragomir schiet op doel. Fita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ekstraklapowcy 45%, LZS Jafa Oława 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ekstraklapowcy - LZS Jafa Oława 1:1

50e minuut.
Hällegard geeft een hoge lob. Cazzato rent richting de bal. Cazzato geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balbi de bal. Balbi schiet op doel. Melgar bokst de bal weg. Klungelig pakt Andreev de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - LZS Jafa Oława 2:1

59e minuut.
Amnar geeft een hoge lob. Prestar rent richting de bal. Prestar passt de bal met de wreef. Biajgo is nu in balbezit. Biajgo geeft een lange en hoge pass. Fita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ekstraklapowcy - LZS Jafa Oława 2:2

64e minuut.
Curió passt de bal met de wreef. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye passt de bal met de wreef. Dragomir is nu in balbezit. Dragomir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Curió passt de bal met de wreef. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Trossmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomir verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cazzato krijgt een gele kaart.

81e minuut.
van Hoye passt de bal met de wreef. Dragomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalavári legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dragomir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dragomir kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - LZS Jafa Oława 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ekstraklapowcy 55%, LZS Jafa Oława 45%.
ekstraklapowcy - LZS Jafa Oława 2:3