Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ekstraklapowcy NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH
ligówka Tactiek (L)
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 50.7
zeer goed Schieten goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Gilewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rato komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Inworp. Lee met een snelle inworp. Drăgănescu rent richting de bal. Cazzato onderschept slim de pass. Cazzato draait met de bal, schiet en ... Branch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

5e minuut.
Vinclav bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee passt de bal in één keer door. Cazzato rent richting de bal. Cazzato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lee rent richting de bal. Vinclav verovert de bal door een tackle van achteren. Vinclav passt de bal zonder na te denken. Favstov heeft problemen om de bal te vangen. Favstov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rato is nu in balbezit. Olszowski verovert de bal door een tackle van achteren. Olszowski met een sublieme pass. Cazzato is nu in balbezit. Cazzato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Rato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rato probeert naar een medespeler te passen. Hällegard met een sublieme pass. Cazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Balbi passt de bal in één keer door. Cazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzato onderschept slim de pass. Cazzato haalt uit met een fantastische trap. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzato schiet op doel. Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Balbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbi passt de bal met de wreef. Cazzato heeft problemen om de bal te vangen. Cazzato schiet op doel. Branch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 1:0

40e minuut.
Hällegard met een sublieme pass. Daar is Cazzato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu begaat een overtreding. Drăgănescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ekstraklapowcy 40%, NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 60%.
ekstraklapowcy - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 1:0

56e minuut.
Vinclav speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amnar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Drăgănescu met een sublieme pass. Westra rent richting de bal. Westra speelt de bal door. Favstov is nu in balbezit. Favstov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Matuidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbi verovert de bal door een tackle van achteren. Balbi met een sublieme pass. Cazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstraklapowcy - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ekstraklapowcy 47%, NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 53%.
ekstraklapowcy - NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 2:0