Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH ekstraklapowcy
(L) Tactiek ligówka
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 46.3
solid Schieten solid
solid Passen adequate
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski passt de bal zonder na te denken. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli draait met de bal, schiet en ... Fita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - ekstraklapowcy 1:0

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Lee de bal onder controle te krijgen. Favstov is nu in balbezit. Lee begaat een overtreding. Favstov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Inworp. Westra met een snelle inworp. Wyleżych met een sublieme pass. Westra geeft de bal voor. Fumagalli krijgt zijn hoofd ertegen. Fita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Buroň met een sublieme pass. Olszowski is nu in balbezit. Olszowski geeft een hoge lob. Cazzato rent richting de bal. Cazzato schiet op doel. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 46%, ekstraklapowcy 54%.
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - ekstraklapowcy 1:0

51e minuut.
Vinclav is nu in balbezit. Vinclav met een sublieme pass. Westra bereikt de bal nog maar net als eerste. Westra geeft de bal voor. Buroň kopt de bal weg. Fita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Olszowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balbi rent richting de bal. Tuomisaari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balbi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balbi neemt de penalty, wat een uithaal! Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Gilewski speelt de bal door. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič begaat een overtreding. Zlatkovič krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Favstov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cárdenas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fita met een sublieme pass. Hällegard met een sublieme pass. Balbi heeft problemen om de bal te vangen. Balbi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zalavári speelt de bal door. Trossmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli verovert de bal door een tackle van achteren. Fumagalli schiet op doel. Fita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - ekstraklapowcy 2:0

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Zlatkovič de bal onder controle te krijgen. Buroň geeft de bal voor. Balbi is nu in balbezit. Balbi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - ekstraklapowcy 2:1

77e minuut.
Daar is Zalavári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalavári onderschept slim de pass. Fumagalli verovert de bal door een tackle van achteren. Fumagalli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Zlatkovič speelt de bal door. Cazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinclav onderschept slim de pass. Hällegard onderschept slim de pass. Hällegard haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Amnar met de inworp. Lee is nu in balbezit. Favstov onderschept slim de pass. Westra geeft een hoge lob. Fumagalli springt en kopt de bal. Fita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH 44%, ekstraklapowcy 56%.
NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH - ekstraklapowcy 2:1