Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Ostrovia Wieczysta Knurów
V liga Tactiek Peszkin
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 38.3
weak Schieten adequate
average Passen adequate
adequate Verdedigen average


20e minuut.
Cardorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardorini probeert naar een medespeler te passen. Zalluhoğlu is nu in balbezit. Modafferi onderschept slim de pass. Modafferi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Torje kopt de bal weg. Cardorini rent richting de bal. Cardorini passt de bal zonder na te denken. Daar is Modafferi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modafferi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Savino passt de bal zonder na te denken. Giertych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szibalski verovert de bal door een tackle van achteren. Szibalski geeft een hoge lob. Pabina kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van Laethem met een harde bal richting middenveld. Daar is Giertych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savino bereikt de bal nog maar net als eerste. Savino passt de bal zonder na te denken. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ostrovia 75%, Wieczysta Knurów 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Ostrovia - Wieczysta Knurów 0:0

64e minuut.
Savino passt de bal met de wreef. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugljanin verovert de bal door een tackle van achteren. Ugljanin schiet op doel. Carewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ostrovia - Wieczysta Knurów 1:0

73e minuut.
Pabina met de inworp. del Oro bereikt de bal nog maar net als eerste. del Oro geeft een hoge lob. Giertych rent richting de bal. Giertych geeft de bal voor. Van Laethem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Matysek geeft een lange en hoge pass. Cegielski is nu in balbezit. Ugljanin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ugljanin krijgt een gele kaart. Cegielski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cegielski kan niet meer verder spelen. Szymanowski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
del Oro met een sublieme pass. Modafferi is nu in balbezit. Zalluhoğlu begaat een overtreding. Modafferi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Torje neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cardorini rent richting de bal. Cardorini schiet op doel. Van Laethem bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Ostrovia - Wieczysta Knurów 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ostrovia 71%, Wieczysta Knurów 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Ostrovia - Wieczysta Knurów 1:1