Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wieczysta Knurów MKS Ostrovia
Peszkin Tactiek V liga
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 36
redelijk Schieten matig
matig Passen matig
matig Verdedigen matig


12e minuut.
Savino is nu in balbezit. Stokłosa onderschept slim de pass. Stokłosa probeert naar een medespeler te passen. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
del Oro passt de bal in één keer door. Modafferi rent richting de bal. Tekerlekçi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tekerlekçi krijgt een gele kaart. Modafferi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Modafferi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczysta Knurów 34%, MKS Ostrovia 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wieczysta Knurów - MKS Ostrovia 0:0

47e minuut.
Modafferi heeft problemen om de bal te vangen. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier passt de bal zonder na te denken. Modafferi rent richting de bal. Modafferi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
del Oro is nu in balbezit. del Oro speelt de bal door. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier haalt uit met een fantastische trap. Van Laethem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczysta Knurów - MKS Ostrovia 1:0

73e minuut.
Daar is Szibalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modafferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurpicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modafferi verovert de bal door een tackle van achteren. Modafferi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Wigier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cardorini komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Stokłosa met een sublieme pass. Modafferi rent richting de bal. Modafferi passt de bal in één keer door. del Oro rent richting de bal. del Oro geeft een lange en hoge pass. Van Laethem bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczysta Knurów 28%, MKS Ostrovia 72%.
Wieczysta Knurów - MKS Ostrovia 1:0